Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Οι ημερομηνίες – σταθμοί μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου
1042 αναγνώστες
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012
00:26

Οι ημερομηνίες – σταθμοί μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου
Μια σειρά προθεσμιών και διαδικασιών θα πρέπει να ακολουθήσουν οι εμπλεκόμενοι στην εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου.

Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να γίνει ανακήρυξη των συνδυασμών, καθορισμός τωνεκλογικών τμημάτων, ενώ θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, εντός συγκεκριμένων προθεσμιών, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με το newsbomb.gr
Οι προθεσμίες- σταθμοί μέχρι τις εκλογές της 17 Ιουνίου:
24 Μαΐου 2012: Λήγει η προθεσμία των πέντε ημερών από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την αποστολή των καταστάσεων των στρατιωτικών κ.λπ. στον Πρόεδρο Πρωτοδικών της οικείας εκλογικής περιφέρειας.
27 Μαΐου 2012: Λήγει η προθεσμία των τριών ημερών για την άσκηση ένστασης κατά της εγγραφής στις καταστάσεις των στρατιωτικών κ.λπ.
28 Μαΐου 2012:
-Λήγει η προθεσμία των 9 ημερών μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τη δήλωση ονόματος και εμβλήματος κομμάτων στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
-Λήγει η προθεσμία των 9 ημερών μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την επίδοση στον Πρόεδρο της Βουλής και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δήλωσης συνασπισμού περισσοτέρων συνεργαζομένων κομμάτων.
- Λήγει η προθεσμία για την πρόταση υποψηφίων.
- Λήγει η προθεσμία υποβολής παραίτησης των δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων, αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων κ.λπ. από την υπηρεσία και τις θέσεις που αποτελούν κώλυμα εκλογιμότητας.
29 Μαΐου 2012: Δέκα ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου που ενεργείται η ανακήρυξη των υποψηφίων από τα αρμόδια δικαστήρια των πρωτοδικών.
1 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία για την επίδοση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου των δηλώσεων για την κατάρτιση των συνδυασμών από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου.
2 Ιουνίου 2012: Ενεργείται η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου.
3 Ιουνίου 2012:
-Λήγει η προθεσμία για την αποστολή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον υπουργό Δικαιοσύνης, το Ελεγκτικό Συνέδριο, τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και τους Περιφερειάρχες μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, των ονομαστικών καταστάσεων των δικαστικών λειτουργών, υπαλλήλων κ.λπ. καθώς και των καταλόγων των δικηγόρων και των ασκούμενων δικηγόρων.
- Λήγει η προθεσμία για τον καθορισμό, από τους Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών με σχετική απόφασή τους, των εκλογικών τμημάτων και καταστημάτων ψηφοφορίας.
-Λήγει η προθεσμία για την αποστολή από το υπουργείο Εσωτερικών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πινάκων των εκλογικών τμημάτων που συστάθηκαν σε όλη την Επικράτεια.
8 Ιουνίου 2012:
-Λήγει η προθεσμία των οκτώ ημερών, πριν από την ψηφοφορία μέσα στην οποία τα κόμματα, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν στον οικείο Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας της έδρας του νομού, επί αποδείξει, επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων για τις ανάγκες των εκλογικών τμημάτων οικείου νομού.
-Λήγει η προθεσμία για την πρόταση υποψηφίων προς συμπλήρωση συνδυασμού σε περίπτωση θανάτου υποψηφίου.
9 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία για την ανακήρυξη από το αρμόδιο δικαστήριο του υποψηφίου που προτάθηκε για συμπλήρωση συνδυασμού σε περίπτωση θανάτου υποψηφίου.
10 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία των έξι ημερών πριν από την ψηφοφορία μέσα στην οποία τα κόμματα, οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν στον οικείο αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας της έδρας του νομού, επί αποδείξει, επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων για τα εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών.
11 Ιουνίου 2012:
-Λήγει η προθεσμία για τη γνωστοποίηση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της πρότασης υποψηφίου προς συμπλήρωση συνδυασμού σε περίπτωση θανάτου υποψηφίου.
-Λήγει η προθεσμία για την ειδοποίηση των διορισθέντων μελών των εφορευτικών επιτροπών με φροντίδα του εισαγγελέα του οικείου πρωτοδικείου.
12 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία για τη γνωστοποίηση με προκήρυξη του οικείου Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας της έδρας του νομού των ανακηρυχθέντων υποψηφίων και συνδυασμών.
13 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία για τη δημοσίευση του προγράμματος ψηφοφορίας από τις δημοτικές αρχές.
14 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία για την άφιξη των εφόρων και των τακτικών ή αναπληρωτών αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής στον τόπο διορισμού τους.
16 Ιουνίου 2012: Λήγει η προθεσμία που είναι μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της ψηφοφορίας μέσα στην οποία είναι δυνατή, με απόφαση του οικείου Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας της έδρας του νομού, η αλλαγή καταστήματος ψηφοφορίας, εφόσον η χρησιμοποίηση αυτού που αρχικά ορίστηκε δεν είναι δυνατή εξαιτίας ανώτερης βίας.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις