Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Για εκβίαση και τοκογλυφία κατηγορείται ένας 63χρονος ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου αυτοκινήτων, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
1227 αναγνώστες
Τρίτη, 29 Μαΐου 2012
00:14


Για εκβίαση και τοκογλυφία κατηγορείται ένας 63χρονος ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου αυτοκινήτων, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη του 2010 έως τη σύλληψή του, εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανάγκη ενός άνδρα του δάνεισε τμηματικά το χρηματικό ποσό των 11.400 ευρώ και έλαβε ως αντίτιμο το ποσό των 18.190 ευρώ, ενώ κάθε φορά του παρακρατούσε και το όχημά του μέχρι την εξόφληση κάθε δόσης. 
Συγκεκριμένα, στις 17 Μαρτίου ο παθών δανείστηκε εκ νέου από το δράστη το ποσό των 1.800 ευρώ, με μηνιαίο τόκο το ποσό των 750 ευρώ και χρέωση ποσού 240 ευρώ, ως μηνιαίο ενοίκιο για τη χρήση του οχήματός του. Λόγω αδυναμίας του παθόντα για την καταβολή του αρχικού κεφαλαίου και των τόκων, ο 63χρονος απαιτούσε εκβιαστικά από αυτόν το ποσό των 3.200 ευρώ. Το ποσό αυτό προσημειώθηκε και σε προκαθορισμένο ραντεβού, ο 63χρονος, μετά την παραλαβή του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 
Στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στο κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ηλεκτρονικές συσκευές εντοπισμού θέσης (GPS), εννέα φορτιστές GPS, 10 μπαταρίες GPS, μία κεντρική μονάδα Η/Υ, μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB), ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορες σημειώσεις, κάρτες σύνδεσης κινητών τηλεφώνων και το χρηματικό ποσό των 4.730 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού θέσης αυτοκινήτου, που είχε τοποθετήσει στο όχημα του παθόντα.

Ολυμπιακός Κυμίνων-Δόξα Πενταλόφου 2-1. Αποτελέσματα-Τελική βαθμολογία Δ΄ Εθνικής

στον 2ο Όμιλο

 

 

 
Τη νίκη στις καθυστερήσεις επί της Δόξας Πενταλόφου πήρε ο Ολυμπιακός Κυμίνων με 2-1, ωστόσο υποβιβάζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ καθώς ο Κιλκισιακός ήταν ο μεγάλος νικητής της τελευταίας αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, που νίκησε 0-1 μέσα στην Τριανδρία τον Αχιλλέα και είναι εκείνος που εξασφάλισε την παραμονή του στη Δ΄ Εθνική.
Ο Καλαϊτζίδης στο 55’ άνοιξε το σκορ, ο Σαπάνης, όμως, στο 90΄ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παπάζης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ : Νιάνιος, Κουτρογιάννης (65’ Παπαδόπουλος), Κιομουρτζόγλου, Μάρσης, Τσακίρης, Αυγέρος, Παπάζης, Σαββαΐδης, Μπενίσκος, Τζήμας (80’ Χατζηγεωργίου), Καλαίτζίδης (85’ Τσουτσούδης).
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ : Πολυχρονίδης, Παπαλιόζης (30’ Καρατάεφ), Τάμπας, Βαρλατσάνης, Γραικός, Φαρμακομύτης, Σεΐζης, Χατζηχαριστός (70’ Σαπάνης), Πασχαλίδης (46’ Σαρμουλής), Αραμπατζούδης, Κουσούτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του 2ου Ομίλου στην Δ΄ Εθνική
Υποβιβάζονται οι ομάδες:9-15

Αδεια στις γεωτρήσεις...

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΤΑΛΗ
 
Ευκαιρία να νομιμοποιήσουν τις γεωτρήσεις τους έχουν αγρότες και πολίτες της Θέρμης, αφού προς το παρόν μόνον ο συγκεκριμένος δήμος έχει δραστηριοποιηθεί στο συγκεκριμένο τομέα, «εκμεταλλευόμενος» τη δυνατότητα που δίνει κοινή υπουργική απόφαση.

Πρόκειται για μια ακόμη αρμοδιότητα που περιήλθε στους δήμους με νόμο, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, χωρίς όμως να συνοδεύεται από επιπλέον προσωπικό και αντίστοιχους οικονομικούς πόρους. Ωστόσο, προφανώς λόγω του μεγάλου αριθμού των γεωτρήσεων που υπάρχουν στην περιοχή αρμοδιότητάς του, ο δήμος Θέρμης καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 16 Ιουνίου και να αποκτήσουν άδεια που θα ισχύει μέχρι και το 2015.
Μάλιστα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο δήμος θα εγκαταστήσει και θα στελεχώσει αρμόδιο γραφείο και στα Βασιλικά. Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική είναι η βοήθεια στη διαδικασία αυτή των Γεωργικών Συνεταιρισμών, οι οποίοι συμφώνησαν με το δήμο να συγκεντρώνουν τις αιτήσεις σε κάθε οικισμό και να βοηθούν αρχικά τους αγρότες στη συμπλήρωσή τους. Η διαδικασία αφορά όλα τα είδη γεωτρήσεων (υδρευτικές, αρδευτικές, αυτές με βιοτεχνική-βιομηχανική χρήση και αυτές με τουριστική χρήση).
Για τους γεωργούς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους δεν θα υπάρχει κόστος, εφόσον η συμπλήρωση των αιτήσεων, η τεχνική έκθεση και οι χάρτες θα παράγονται και θα συντάσσονται από το δήμο δωρεάν.
 
Πρόστιμα
Είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την αίτηση μέχρι τις 16 Ιουνίου. Μετά την ημερομηνία αυτή, η χορήγηση της άδειας γίνεται με επιβολή προστίμου από 200 ευρώ και πάνω για το πρώτο έτος και 500 ευρώ για το δεύτερο έτος. Μετά τα δύο έτη η υδροληψία θεωρείται παράνομη. Η αρμόδια υπηρεσία υδάτων υποχρεούται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για διακοπή της ηλεκτροδότησης, τη σφράγιση και καταστροφή της.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι εξυπηρετούνται από μία γεώτρηση υποβάλλουν κοινή αίτηση. Στις αιτήσεις και στα στοιχεία που συνυποβάλλονται απεικονίζονται και τα αρδευόμενα αγροτεμάχια (ιδιόκτητα και μισθωμένα).
Οι αιτήσεις ενδιαφερομένων για μη αρδευτικές γεωτρήσεις (βιομηχανική ή υδρευτική χρήση) θα υποβάλλονται απευθείας στο αρμόδιο γραφείο του δήμου.
Ο έλεγχος του φακέλου από το αρμόδιο γραφείο του δήμου Θέρμης για την πληρότητά του θα γίνει με βάση τις απαιτήσεις του νόμου και με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, όπου προωθούνται οι φάκελοι για να δοθεί η αδειοδότηση.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις