Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ποια κόμματα – συνασπισμοί υπέβαλαν δήλωση στον Αρειο Πάγο για τις εκλογές
1090 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012
00:12

Ποια κόμματα – συνασπισμοί υπέβαλαν δήλωση στον Αρειο Πάγο για τις εκλογές
Δήλωση για συμμετοχή στις εκλογές υπέβαλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου 27 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία (μεσάνυχτα Δευτέρας, 28 Μαΐου 2012).

Ακόμη, οι εκπρόσωποι άλλων δύο κομμάτων υπέβαλαν δήλωση σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου 2012, μετά τη λήξη της προθεσμίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο
Συγκεκριμένα, δηλώσεις υποβλήθηκαν από τα εξής κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων:
1) Νέα Δημοκρατία (Α. Σαμαράς),
2) Σύριζα Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Αλ. Τσίπρας),
3) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) (Ευ. Βενιζέλος),
4) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Π. Καμμένος),
5) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Αλ. Παπαρήγα),
6) Δημοκρατική Αριστερά (Φ. Κουβέλης),
7) Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),
8) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα Χαρίζω Χρέη Σώζω Ζωές Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Μ. Τζαλαζίδης),
9) Λευκό (Κων. Ντάλιος),
10) ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (21μελής Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή),
11) ΚΕΑΝ Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιπποκράτης Σαββούρας),
12) Ε.Λ.Κ.Σ.Ι. Ελληνικό-Λευκό-Κίνημα-Σημερινής-Ιδεολογίας (Ελ. Δανιηλίδης),
13) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια (Μιχ. Ηλιάδης),
14) Π.Α.Μ.Ε. στο Γ.Ε.Σ.Ε.ΕΠ. (Θεοδ. Κυραγιάννης),
15) Κίνημα Δεν Πληρώνω (Βασ. Παπαδόπουλος,
16) Ένωση Κεντρώων (Βασ. Λεβέντης),
17) «Παναθηναϊκό Κίνημα» (ΠΑΝ.ΚΙ.) (Γ. Μπέτσικος),
18) Κόμμα Φιλελευθέρων (Εμμ. Καλλιγιάννης),
19) Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Διοικ. Επιτροπή πρ. Ραφ.-Ανδρ. Παππάς), 20) Οικολόγοι Πράσινοι (6μελής εκτελεστική επιτροπή),
21) Εθνική Ελπίδα (Γ. Παπδόπουλος),
22) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) (Γ. Καρατζαφέρης),
23) Ελλην. Ε.Σ. (Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωση),(Δ.Μιχάκης)
24) «Δημοβούλιο Πολιτών»-Ελληνική Συμπολιτεία με (‘Αμεση) Δημοκρατία στην Πράξη (Γ. Κόκκας) (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων),
25) «Δημιουργία, ξανά!» (συνασπισμός των κομμάτων Δημιουργία Ξανά, Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία) (Γλ.-Αβ. Τζήμερος-Σ. Μάνος-Γρ. Βαλλιανάτος),
26) ΚΚΕ (μ-λ) – Μ-Λ ΚΚΕ – Εκλογική Συνεργασία (συνασπισμός) (4μελής διοικούσα επιτροπή),
27) Τυραννομάχοι (Αθ. Δασκαλόπουλος) (μεμονωμένος υποψήφιος).
Σήμερα, δήλωση συμμετοχής υπέβαλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι εκπρόσωποι των εξής κομμάτων: Περιφερειακή Αστική ανάπτυξη (μεμονωμένος υποψήφιος) (Νικ. Κολίτσης) και Νέο Κόμμα Σωτηρίας Χριστιανική Δημοκρατία (Αλκ. Στοΐλης).

Οι πλημμύρες γέμισαν

σκουπίδια τον Αξιό

 
Οι πλημμύρες γέμισαν σκουπίδια τον Αξιό
Γέμισε σκουπίδια ο ποταμός Αξιός (Βαρδάρης) στην ΠΓΔΜ από πλημμύρες που προκλήθηκαν πρόσφατα εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Telma.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του σταθμού των Σκοπίων, δεν αποκλείεται τα απορρίμματα αυτά να φτάσουν ως και την Ελλάδα.
Το ίδιο κανάλι υπενθύμισε ότι πριν από τρία χρόνια, όταν δέκα τόνοι πλαστικών απορριμμάτων επέπλεαν στο Βαρδάρη, το υπουργείο Περιβάλλοντος της ΠΓΔΜ είχε ανακοινώσει ότι θα καθαρίσει το ποτάμι με μηχανικά μέσα και πως θα τοποθετήσει προστατευτικά δίχτυα που θα συγκρατούν τα απορρόματα, σύμφωνα με το parapolitika.gr
Μάλιστα, για την υλοποίηση του έργου, η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ είχε εγκρίνει 3,5 εκατ. δενάρια (περίπου 57.000 ευρώ), αλλά το έργο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Στο ρεπορτάζ έγινε επίσης αναφορά στην έκκληση των αρμόδιων φορέων τους ΠΓΔΜ προς τους πολίτες να επιδείξουν οικολογική συνείδηση, προστατεύοντας το περιβάλλον, σεβόμενοι το νόμο.

«Πράσινο φως» για 45.152 προσλήψεις με προγράμματα

του ΕΣΠΑ

 

«Πράσινο φως» για 45.152 προσλήψεις με προγράμματα του ΕΣΠΑ
Οι προσλήψεις αυτές δεν εμπίπτουν στις απαγορεύσεις του νόμου για την προεκλογική περίοδο όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το «πράσινο φως» έδωσαν, με διευκρινιστική εγκύκλιό τους, οι υπουργοί Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παύλος Αποστολίδης και Εργασίας Αντώνης Ρουπακιώτης, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η διαδικασία προσλήψεων προσωπικού από φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για το έργο «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαίσιου Αναφοράς, για την προγραμματική περίοδο 2007- 2013, σύμφωνα με το newsit.gr
Όπως προβλέπεται στο άρθρο 36 του ν. 4024/2011, φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα μπορούν να προσλάβουν προσωπικό και συγκεκριμένα ανέργους, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες και δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα συμπραττόντων φορέων, ανάμεσά τους και των ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Από τις αρχές του 2012, στο ΑΣΕΠ, το οποίο ασκεί την εποπτεία και τον έλεγχο των διαδικασιών επιλογής, έχουν σταλεί, από τους δικαιούχους φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, 248 αιτήματα για την κάλυψη 45.152 θέσεων εργασίας κοινωφελούς χαρακτήρα, που αφορούν κυρίως ανάγκες ΟΤΑ.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι προσλήψεις αφορούν τους ΟΤΑ για τους τομείς Πρόνοιας και Περιβάλλοντος και προβλέπονται από το ΕΣΠΑ, ενώ την εποπτεία θα έχει το ΑΣΕΠ.
«Δεν αφορούν προσλήψεις στο Δημόσιο και δεν εμπίπτουν στην απαγόρευση λόγω προεκλογικής περιόδου» σημείωσε ο κ. Τσιόδρας.

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η 5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία!

 
Θεσσαλονίκη: Έρχεται η 5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία!
Η Γυμνή Ποδηλατοδρομεία έρχεται για πέμπτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργάνωσή της έχουν αναλάβει τα Παιδιά Εν Δράσει, η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης , οι Street Panthers, η ομάδα Sfina , η Θεσσαλονίκη Αλλιώς , το Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης και το Livemedia.gr.

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στις 19.00 , στο πάρκο ΧΑΝΘ-Ξαρχάκου, στο σιντριβάνι. Στόχος;
Η αντιμετώπιση των αυτοκινήτων με γυμνά κορμιά, ως ο καλύτερος τρόπος υπεράσπισης της αξιοπρέπειας των ποδηλατών. Η ποδηλατοδρομία θα είναι ανοιχτή και για όλους εκείνους που εκτός από το ποδήλατο τους θέλουν αν συμμετέχουν με άλλα εναλλακτικά μέσα μετακίνησης όπως skateboards, rollers, πατίνια.
Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί μεγάλο μυθικό πάρτι για όλη την πόλη. Μαζί μας η Ομάδα Κρουστών Κρούση, ο Άρης Παπανικολάου και τα Τύμπανα του Πύργου, οι DJ ATARY(Stelios), Root Boot, Miss Dynamite, Farina+GG, οι ξυλοπόδαροι High Society.
Η Διεθνής Ποδηλατοδρομία διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 70 πόλεις παγκοσμίως και αποτελεί μια απόλυτα ειρηνική γιορτή, αναφέρει το thestival.gr, με ζωγραφισμένα σώματα, καλλιτεχνικό χαρακτήρα και μότο της ελευθερία μετακίνησης.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις