Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Παράταση για τις οφειλές δήμων εξέδωσε το υπ. Εσωτερικών
1338 αναγνώστες
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012
01:45

Παράταση για τις οφειλές δήμων εξέδωσε το υπ. Εσωτερικών

Επείγουσα εγκύκλιο, με την οποία δίνεται παράταση μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για το συμψηφισμό των κύριων οφειλών των δήμων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Αναφορικά με την εφαρμογή των διατάξεων περί συμψηφισμού των οφειλών προς το ελληνικό δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, το ΥΠΕΣ σημειώνει ότι οι δήμοι, που έχουν προβεί σε σχετικές ενέργειες για την επανάληψη της διαδικασίας πρέπει να λάβουν βεβαίωση από τον δικαιούχο φορέα, στην οποία πλέον θα εμφανίζονται μόνο οι κύριες οφειλές, σύμφωνα με το ΑΠΕ, καθώς αυτές απαλλάσσονται από βεβαιωμένους πρόσθετους φόρους και πρόστιμα καθώς και από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής και κάθε μορφής επιβαρύνσεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα εξοφληθούν στο σύνολό τους.

Όπως διευκρινίζεται επίσης θα πρέπει να λάβουν σχετική επικαιροποιημένη απόφαση-αίτηση του δημοτικού συμβουλίου και να διαβιβάσουν την πράξη του δημοτικού συμβουλίου στην οικεία αποκεντρωμένη διοίκηση, με συνημμένες τις βεβαιώσεις των φορέων και τις τυχόν παραιτήσεις των ενδιαφερόμενων από ένδικο βοήθημα ή από το δικαίωμα άσκησης αυτού, όπου συντρέχει περίπτωση, για τη διενέργεια ελέγχου νομιμότητας.


Επίσκεψη του Αντώνη

Σαμαρά στην Πέλλα

 
altΤην Πέλλα θα επισκεφθεί μεθαύριο Πέμπτη 7-6-2012 ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Σκύδρα ενώ στη συνέχεια θα πάει στην Έδεσσα όπου θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλας & Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.
Κατόπιν θα επισκεφτεί τους Προμάχους και θα καταλήξει στην Αριδαία για να παρευρεθεί σε συγκέντρωση με τα στελέχη της Ν.Δ. του Νομού.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού