Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο, με ομιλία της Ρένας Δούρου
976 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012
00:22

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Στις εκλογές της 6ης Μαΐου στην Ευρώπη και στον κόσμο στάλθηκε ένα μήνυμα ανατροπής. Στις 17 μπορούμε να κάνουμε το δεύτερο βήμα, να κάνουμε το Μνημόνιο παρελθόν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οργανώνει  προεκλογική συγκέντρωση την Κυριακή 10 Ιουνίου, στο Ωραιόκαστρο, στη Λ. Δημοκρατίας (πεζόδρομο), ώρα 8:30μ.μ. Θα μιλήσει  η Ρένα Δούρου, μέλος  Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Διεθνών σχέσεων.
Στις 6 του Μάη ο ελληνικός λαός έκανε το πρώτο βήμα. Καταδίκασε την οικονομική βαρβαρότητα και την εθνική ταπείνωση και στις 17 Ιούνη θα ολοκληρώσει   την  νίκη του.
Ο ελληνικός λαός αντιστέκεται σθεναρά στις λυσσαλέες επιθέσεις εκφοβισμού και τρομοκράτησης που εξαπολύουν  τα ξένα κέντρα και οι ντόπιοι  συνεργάτες τους.
Ο λαός μπορεί τα πάντα. Συνειδητοποιεί τη δύναμή του η οποία όχι μόνο δεν ανακόπτεται, αλλά γιγαντώνεται μετεκλογικά.  Με τη δύναμή του και την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ,  διεκδικεί το μέλλον του,  κάνει τα μνημόνια παρελθόν και ανοίγει δρόμο στην ελπίδα.
Με την ψήφο  στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξή του σε πρώτο κόμμα, καλείται η  αριστερά στα δύσκολα. Για να δοθεί δημοκρατική επίλυση στην κρίση, με μία κυβέρνηση που θα υπηρετεί  τον λαό και θα ακυρώσει όλες τις συμβάσεις της υποτέλειας και της χρεοκοπίας.
Συνεχίζουμε μέχρι την νίκη.
Όλοι την Κυριακή 10/6 στις 8:30 στον πεζόδρομο της Λ. Δημοκρατίας στο Ωραιόκαστρο.

Νέες κινητοποιήσεις

της ΠΟΕ – ΟΤΑ

 
Νέες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ
Προς νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στους δήμους εξαιτίας της κατάστασης, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, στην οποία βρίσκεται το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ μετά το υποχρεωτικό «κούρεμα» αλλά και τις πιέσεις που δέχεται το ασφαλιστικό ταμείο από τον ΕΟΠΠΥ, προκειμένου να καταβάλει προκαταβολικά εισφορές.

«Αυτό που πρέπει να προετοιμάσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στην τραγική κατάσταση, στην οποία έχει οδηγηθεί ο υγειονομικό μας φορέας, αλλά και ο ΕΟΠΠΥ που πριν καν συμπληρωθούν έξι μήνες, από τη λειτουργία του, βρίσκεται σε οικονομική κατάρρευση.
Εκτός από το ταμείο μας και ορισμένα άλλα, αυτά που εξυπηρετούν την πλειοψηφία των ασφαλισμένων (ΙΚΑ, Δημόσιο, ΟΑΕ κ.λπ.) έχουν κηρύξει στάση πληρωμών με αποτέλεσμα να μην έχουμε γιατρούς, ούτε φάρμακα, δηλ. τα στοιχειώδη, ενώ αντίθετα καταβάλλουμε ανελλιπώς τις εισφορές μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού