Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


O Αλ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15/6.
960 αναγνώστες
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012
00:16

 
Παρασκευή 15/6 ο Αλ. Τσίπρας θα μιλήσει στην πλατεία Αριστοτέλους, στην κεντρική και τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη. Στην συγκέντρωση θα χαιρετίσει και η γερμανίδα βουλευτής GABRIELE ZIMMERτου κόμματος της γερμανικής αριστεράς Die linke. Η συγκέντρωση θα γίνει  στις 20:30.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σαμαράς: Ευρώ ή δραχμή το δίλημμα των εκλογών

 
«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν είναι για την παράταξη, για τη ΝΔ, για τον Σαμαρά. Είναι για την πατρίδα, θα καθορίσουν για πολλά χρόνια το μέλλον των παιδιών μας και είναι μεγάλα τα διλήμματα που διακυβεύονται, ευρώ ή δραχμή, ασφάλεια ή φόβος, κυβέρνηση ή ακυβερνησία», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιεί περιοδφεία

 

Σαμαράς: Ευρώ ή δραχμή το δίλημμα των εκλογών
Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα, κυρίως αγροτικά, του δήμου Δέλτα και σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν διαπραγματεύσεις και θα ληφθούν αποφάσεις για την αγροτική πολιτική στην ΕΕ, που θα είναι σημαντικές για το μέλλον του αγροτικού κόσμου. Τόνισε, επίσης, ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να δοθούν και πόροι μαζί με τις αρμοδιότητες για να μπορέσει να συμμετέχει στην ανάπτυξη της χώρας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η ανεργία είναι το πρώτο πρόβλημα της χώρας και πάνω σε αυτό έχει καταρτιστεί ολόκληρο το πρόγραμμα του κόμματος. Ο στόχος είναι σε πρώτη φάση να σταματήσουν να μπαίνουν «λουκέτα» σε επιχειρήσεις, με τα χρήματα που θα πέσουν στην αγορά και στη συνέχεια να αρχίσουν να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του κ. Σαμαρά περιλαμβάνει περιοδείες στον Λαγκαδά, την Επανομή, την Καλαμαριά, τους Αμπελοκήπους, συναντήσεις με τους μητροπολίτες Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά, ομιλία σε νέους στις 7:40 μμ, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ και το βράδυ συνάντηση με κομματικά στελέχη.

 

Στο «κόκκινο» περιοχές στη Β. Ελλάδα από τον κίνδυνο πυρκαγιών

 
Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική ειδικά για τις περιοχές στη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος 
Σε συναγερμό βρίσκεται η πυροσβεστική ειδικά για τις περιοχές στη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος
Υπό την υψηλή εποπτεία των αρχών βρίσκονται η Χαλκιδική και ιδιαίτερα η περιοχή του Αγίου Όρους, το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης και ο Όλυμπος, όσον αφορά τον κίνδυνο για πρόκληση πυρκαγιών και στα οποία ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος η πυροσβεστική υπηρεσία.
Όπως ανέφερε ο γενικός επιθεωρητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Βορείου Ελλάδας, αντιστράτηγος, Βασίλης Τουλίκας, στη μάχη κατά της φωτιάς ρίχνονται και φέτος τέσσερα καναντέρ και δώδεκα μισθωμένα ελικόπτερα, όπως και το πυροσβεστικό λεωφορείο το οποίο βοηθάει στο συντονισμό των αρμοδίων σε συμβάντα μεγάλης έκτασης.
«Έχουμε το προσωπικό και τα οχήματα που χρειάζονται, τα οποία έχουν συντηρηθεί κατάλληλα. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι οι καιρικές συνθήκες. Πλέον έχει αλλάξει η αντιπυρική περίοδος καθώς φωτιές παρουσιάζονται και τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ακόμη και σε περιοχές με υψηλό υψόμετρο», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τουλίκας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, παρά το γεγονός ότι επίσημα η αντιπυρική περίοδος ξεκινά από την 1η Μαΐου, από τους πρώτους μήνες της άνοιξης και έως σήμερα σημειώθηκαν περίπου 3.000 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.
«Κατά 97% οι φωτιές προέρχονται από ανθρώπινο χέρι. Οι δασικές πυρκαγιές είναι ελάχιστες, σε αντίθεση με τις αγροτικές», πρόσθεσε από την πλευρά του ο διοικητής περιφερειακής διοίκησης πυροσβεστικής υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, υποστράτηγος, Δημήτρης Ζάχος.
Στα αξιοσημείωτα είναι πως φέτος για πρώτη χρονιά στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει πεζοπόρο τμήμα από εθελοντές πυροσβέστες του πυροσβεστικού σώματος. Πρόκειται για πολίτες, ηλικίας από 18 έως 55 ετών, που έχουν περάσει από κατάλληλη εκπαίδευση και θα βοηθούν κάθε Κυριακή τις προσπάθειες της υπηρεσίας για την αποτροπή φωτιάς.

Φάρμακα επί πιστώσει ξανά στη Θεσσαλονίκη

 
Θα έχουν και πάλι το δικαίωμα αναστολής μετά την 23η Ιουνίου εάν μέχρι τότε δεν εξοφληθούν οι συνταγές του Απριλίου
Picture 0 for Φάρμακα επί πιστώσει ξανά στη Θεσσαλονίκη
Ανακούφιση έφερε στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ η είδηση ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης χορηγεί από σήμερα κανονικά επί πιστώσει τα φάρμακα.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΦΣΘ Κυριάκος Θεοδοσιάδης, η εξόφληση των συνταγών του Μαρτίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη και πλέον δεν είχανε καμία νομιμοποίηση συνέχισης της αναστολής επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων.
«Θα έχουμε και πάλι το δικαίωμα αναστολής μετά την 23η Ιουνίου εάν μέχρι τότε δεν εξοφληθούν οι συνταγές του Απριλίου. Αυτό προκύπτει από την υπάρχουσα συλλογική σύμβαση και τις γνωμοδοτήσεις των νομικών μας συμβούλων» αναφέρει.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσιάδη, εάν συνεχιζόταν η αναστολή, ο ΕΟΠΥΥ θα είχε το δικαίωμα να καταγγείλει μονομερώς την Συλλογική Σύμβαση, ενώ ο ίδιος θα κινδύνευε να του απαγγελθεί κατηγορία από την εισαγγελέα.
Ο κ. Θεοδοσιάδης σημειώνει ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση από τον ΕΟΠΥΥ την προσεχή Δευτέρα θα πληρωθεί το 48% της αξίας των συνταγών Απριλίου (για τη Θεσσαλονίκη 11.846.000 ευρώ). Παράλληλα, υπάρχει διαβεβαίωση ότι μέχρι την 23η/6 θα καταβληθεί και το απομένον 52% του Απριλίου.«Εάν δεν εξοφληθεί, θα ακολουθηθεί η πεπατημένη της εκ νέου αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων» προειδοποιεί.
Σημειώνεται ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διαχωρίζει τη θέση του από τον Πανελλήνιο, ο οποίος χθες αποφάσισε να προτείνει την αναστολή των κινητοποιήσεων, αφού ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής των συνταγών μηνός Απριλίου και με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης εντός των συμβατικών υποχρεώσεων  του ΕΟΠΥΥ.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις