Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Συγχαρητήρια ΝΔ Θεσσαλονίκης σε Σαμαρά
1202 αναγνώστες
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012
01:37


Η επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης έφερε χαμόγελα στη ΝΔ Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης ο πρόεδρος τη Διοικούσας Δημήτρης Τσάμης συνεχάρη με δήλωση του τον Αντώνη Σαμαρά.

«Η ΝΔ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας όλους τους Βορειοελλαδίτες, ευχαριστεί και συγχαίρει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να επανασυστήσει το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Με την απόφαση αυτή ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι σέβεται και τιμά όχι μόνο τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά αλλά και όλο το Βορειοελλαδικό χώρο, τους ανθρώπους του και τις προοπτικές και δυνατότητές τους.
Η τοποθέτηση στον υπουργικό θώκο του φίλου και συναγωνιστή από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ Θόδωρου Καράογλου, που είχε την ευθύνη της μελέτης ανασύστασης του Υπουργείου- ως επικεφαλής του Τομέα Γραμματείας Μακεδονίας- Θράκης της ΝΔ, εγγυάται ότι η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη θα αποκτήσουν πολύ σύντομα ένα αναπτυξιακό εργαλείο, χρήσιμο στη διάθεση του δυναμικού της περιοχής μας. Καλή επιτυχία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τσάμης
Παράλληλα, συγχαίρει τους άλλους δύο βουλευτές Θεσσαλονίκης που πήραν θέση υφυπουργού, τον Σταύρο Καλαφάτη και τον Γιάννη Ιωαννίδη, στους οποίους και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

 

Δήμος Λαγκαδά: Εξυπηρέτηση

με ένα κλικ

 

 

Εξυπηρέτηση με ένα κλικ προσφέρει η εγκατάσταση του γεωγραφικού συστήματος πληροφοριών G.I.S. στους δημότες του Λαγκαδά. Ήδη λειτουργούν πιλοτικά ο «Ηλεκτρονικός Οδηγός του Δήμου Λαγκαδά» και η εφαρμογή καταχώρησης αιτημάτων και παραπόνων των πολιτών προς το δήμαρχο. Οι εφαρμογές  είναι διαθέσιμες μέσω του  διαδικτύου,  και βρίσκονται υπό συνεχή διαμόρφωση.

 Μέσω του G.I.S. ψηφιοποιούνται όλο το οδικό και υδρογραφικό δίκτυο της περιοχής, οι οικοισμοί οι τοπικές και δημοτικές ενότητες, τα κτίρια, ο περιβάλλοντας χώρος, το πράσινο, οι χρήσεις γης, οι επαγγελματικές δραστηριότητες, οι υπηρεσίες και τα δημόσια κτίρια, οι κάδοι απορριμμάτων και οι λάμπες ηλεκτροφωτισμού. 
Σε ό,τι αφορά τον ηλεκτρονικό οδηγό ο πολίτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε θεματικούς χάρτες γενικότερου ενδιαφέροντος και σε οπτικοποιημένες πληροφορίες που σχετίζονται με δημογραφικές, περιβαλλοντικές, ιστορικές και τουριστικές πληροφορίες της περιοχής. Σημεία ενδιαφέροντος, σημεία εξυπηρέτησης, οδηγός αγοράς, δίκτυα υποδομών αποχέτευσης και ύδρευσης, δρομολόγια οχημάτων του Δήμου και μέσων μαζικής μεταφοράς, τοπικές γιορτές και εκδηλώσεις, λαϊκές αγορές και πολλές άλλες πληροφορίες θεματικά και χωρικά ταξινομημένες.
 
Από την άλλη η εφαρμογή Διαχείρισης Αιτημάτων - Παραπόνων του Δημότη «Ένα κλικ από τον Δήμαρχο» αποσκοπεί στην αλληλεπίδραση του πολίτη με τις υπηρεσίες του Δήμου και την άμεση επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του.
Δημιουργείται για πρώτη φορά ένα ενιαίο σύστημα καταχώρησης αιτημάτων και ένα σημείο κεντρικής διαχείρισης προς τις υπηρεσίες του Δήμου, με τους πολίτες να έχουν τη δυνατότητα ακριβούς προσδιορισμού της θέσης του προβλήματος πάνω στο χάρτη, ενώ θα μπορούν να επισυνάψουν και σχετικές φωτογραφίες ή άλλα έγραφα. Η ενημέρωση του Δημότη για την πορεία ικανοποίησης του αιτήματός του, θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή και με επιστολή, ανάλογα με την βαρύτητα του ζητήματος.
Επιτρέπει σε όσους ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται το Δήμο Λαγκαδά, να αναφέρουν τοπικά προβλήματα ή αιτήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
  • Καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού,
  • Χαλασμένο οδόστρωμα
  • Πεταμένα σκουπίδια ή προβλήματα κάδων απορριμμάτων,
  • Φθορές ή καταστροφές δημόσιων χώρων,
  • Παράνομες διαφημιστικές πινακίδες,
  • Παράνομα παρκαρισμένα ή εγκαταλειμμένα οχήματα
  • Αιτήματα που αφορούν υπηρεσίες πρασίνου,
  • προβλήματα σήμανσης,
  • Διαρροές αποχετευτικού ή δικτύου ύδρευσης
  • Διοικητικά αιτήματα κλπ.

Θεατρική παράσταση από το Γυμνάσιο της Καλλιθέας στη Νεοχωρούδα

 

Η Λέσχη ανάγνωσης του Γυμνασίου Καλλιθέας παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκολντμπαχ». Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Πνευματικό κέντρο Νεοχωρούδας. Επίσης το έργο θα παρουσιασθεί το Σάββατο στο 1ο Γυμνάσιο Συκεών.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού