Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ενημέρωση - Πρόληψη στα Διαβατά και δωρεάν εξετάσεις
3351 αναγνώστες

Ενημέρωση - Πρόληψη στα Διαβατά και δωρεάν εξετάσεις
Η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί Ενημέρωση - Πρόληψη στα Διαβατά.

Η Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί πρωϊνές ώρες (8:30 π.μ. έως και 13:00 μ.μ.) και είναι ελεύθερη για το κοινό... Πέρα απο την ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται θα γίνουν και δωρεάν εξετάσεις σακχάρου, (πρέπει να είστε νηστικοί) χοληστερόρλης, τριγλυκεριδίων και αρτηριακής πιέσεως.
Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Διαβατών στις 5 Ιουλίου 2012 (Πέμπτη) και ώρες (όπως προαναφέραμε) 8:30 π.μ. έως και 13:00 μ.μ.
Υ.Γ. Τέτοιου είδους κινήσεις εν μέσω οικονομικής κρίσης πρέπει να αναδυκνείονται και να στηρίζονται απο όλους μάς. Καλό θα είναι να παρευρεθούμε όσοι είμαστε διαθέσιμοι, ασθενείς και μή, διότι η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.!!

Θεσσαλονίκη: Χωρίς φαγητό κινδυνεύουν να μείνουν από το Σεπτέμβριο οι σπουδαστές του ΤΕΙ

 
Θεσσαλονίκη: Χωρίς φαγητό κινδυνεύουν να μείνουν από το Σεπτέμβριο οι σπουδαστές του ΤΕΙ
Οι χιλιάδες σπουδαστές κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σίτιση από το Σεπτέμβριο, καθώς η διαθέσιμη πίστωση που καλύπτει τη συγκεκριμένη ανάγκη και μειώθηκε από το 2009 κατά περίπου 50%, σήμερα έχει ήδη εξαντληθεί!

Η διοίκηση του ΤΕΙ ζητά έκτακτη χρηματοδότηση, ύψους 550.000 ευρώ, για να αποπληρώσει τα χρωστούμενα στην εταιρεία που έχει αναλάβει το φαγητό των φοιτητών του ιδρύματος μέχρι και τις 7 Ιουλίου και προειδοποιεί ότι από το Σεπτέμβριο δεν θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει την συγκεκριμένη ανάγκη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή σιτηρεσίου στους δικαιούχους!
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΙ, Παύλο Καρακολτσίδη, το κόστος σίτισης υπολογίζεται περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μετά την περικοπή κατά 50% της χρηματοδότησης το 2009.
Εξαιτίας της μείωσης αυτής μειώθηκε και ο αριθμός των δικαιούχων της σίτισης από 5.000 σε 3.000, καθώς το ίδρυμα αναγκάστηκε να επιβάλει χαμηλότερο εισοδηματικό κριτήριο (στις 15.000 ευρώ το οικογενειακό ετήσιο εισόδημα), όπως τονίζει το newsit.gr
Το ΤΕΙ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την έγκριση του αιτούμενου ποσού, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη αφαιρεθεί από το ίδρυμα – με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος σε εφαρμογή του PSI – ποσό ύψους 7,8 εκατομμυρίων ευρώ από τα διαθέσιμά του.
 

Μέχρι τη Δευτέρα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

 
Μέχρι τη Δευτέρα οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ
Λήγει την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων, για τη σχολική περίοδο 2012- 2013, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του πρώην Οργανισμού Εργατικής Εστίας που μεταφέρθηκαν στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια). Η φιλοξενία τους είναι δωρεάν, ενώ το ωράριο λειτουργίας αρχίζει στις 6.45 π.μ. κάθε εργάσιμης ημέρας και τελειώνει στις 4.00 μ.μ. Οι σταθμοί δεν λειτουργούν τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις αργίες των Χριστουγέννων και του Πάσχα και όλες τις επίσημες αργίες.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έχουν οι δικαιούχοι των παροχών του καταργηθέντος φορέα Οργανισμού Εργατικής Εστίας.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής, για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).
Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς.
Οι τελικοί πίνακες επιλογών θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
ΠΗΓΗ: 24h.gr
 

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ


Από το Γραφείο Στήριξης Αγρότη και Κτηνοτρόφου του Δήμου Λαγκαδά, ανακοινώνεται στους Δημότες ότι από την Δευτέρα 25/06 ξεκίνησε η εφαρμογή του ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, από εξουσιοδοτημένα ειδικά συνεργεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Θεσσαλονίκης (ΑΝΕΘ).

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (25/06) και την Τρίτη (26/06) συνεργεία της ΑΝΕΘ πραγματοποίησαν ψεκασμούς στο περιαστικό σύστημα των κοινοτήτων Λαγκαδά, Κολχικού, Δρακοντείου, Ανάληψης, Ασσήρου, Καβαλαρίου και Αγίου Βασιλείου και στο φυσικό σύστημα της Λίμνης Κορώνειας.
Για αύριο Τετάρτη (27/06), συνεργεία θα επιχειρούν στο περιαστικό σύστημα των κοινοτήτων Βασιλουδίου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Σχολαρίου και Ευαγγελισμού και στο φυσικό σύστημα της Λίμνης Κορώνειας, από τις 04:00 έως και τις 10:00 π.μ.
Για την καταγραφή τυχόν επικίνδυνων σημείων με λιμνάζοντα ύδατα και ακάλυπτες υδάτινες επιφάνειες, παρακαλούνται οι Δημότες να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, στα τηλέφωνα:
  • Καζηνέρης Πέτρος: 6971804040 - Υπεύθυνος Γραφείου Αγρότη & Κτηνοτρόφου Δήμου Λαγκαδά, μέλος επιστημονικής ομάδας καταπολέμησης κουνουπιών
  • Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: 2394 330022  Μουταφτσή Σωτηρία


Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις