Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Από την ερχόμενη εβδομάδα πρόγραμμα για 90.000 νέους ανέργους
1021 αναγνώστες
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012
01:41

Από την ερχόμενη εβδομάδα πρόγραμμα για 90.000 νέους ανέργους

Πρόγραμμα για 70.000-90.000 ανέργους νέους, θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης όπως είπε ο ίδιος στο ραδιοφωνικό σταθμό flash.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι, η χρηματοδότηση του προγράμματος θα γίνει με ευρωπαϊκά κονδύλια που βρίσκονται ήδη στη διάθεση του υπουργείου Εργασίας.
Ερωτηθείς για τα «μαϊμού» προνοιακά επιδόματα, ο υπουργός σημείωσε ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί οριστικά μόνον μέσω της διασταύρωσης στοιχείων, με ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Ανέφερε ότι με βάση την ενημέρωση που έχει από τον διοικητή του ΟΓΑ, ο Οργανισμός διαθέτει τη μηχανογραφική δυνατότητα για να ελέγξει τους παραλήπτες των επιδομάτων αλλά διατήρησε ορισμένες επιφυλάξεις έως ότου διαπιστωθεί ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα

 

Κοινωνικό παντοπωλείο

για 200 άπορους

 
 
Picture 0 for Κοινωνικό παντοπωλείο για 200 άπορους
Ξεκινά τη Δευτέρα στις 12.00 η περίοδος του δεύτερου εξαμήνου 2012 του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Θεσσαλονίκης, από το οποίο εξυπηρετούνται διακόσιες άπορες οικογένειες και αναξιοπαθούντα άτομα.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» λειτουργεί σε συνεργασία με την εταιρεία Carrefour – Μαρινόπουλος και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124 παρέχοντας είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λ.π. σε οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
«Συνεχίζουμε το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και ανέχειας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο επιλέγονται από τις κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμου, βάσει συγκεκριμένων οικονομικο-κοινωνικών κριτηρίων» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα.

Ευρωπαϊκά κονδύλια 40 εκατ. ευρώ για την προώθηση ελληνικών αγροτικών προίόντων

Θετικά κρίνεται η απορρόφηση από ελληνικούς φορείς των ποσών  
Θετικά κρίνεται η απορρόφηση από ελληνικούς φορείς των ποσών
Κονδύλια ύψους 35,9 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων προώθησης αγροτικών προϊόντων, τόσο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και προς τρίτες χώρες, ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μάλιστα, αν συνυπολογιστεί η εθνική και η ιδιωτική συμμετοχή, τότε το ποσόν αυτό φτάνει τα 70 εκατ. ευρώ.
Μεγάλο μερίδιο της χρηματοδότησης, απορρόφησαν έξι ελληνικοί παραγωγικοί φορείς, στο σύνολο των 20 που χρηματοδοτήθηκαν σε όλη την ΕΕ. Γεγονός, που καταδεικνύει τη συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, για την προβολή της εικόνας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και την ανάδειξη των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών τους στην εσωτερική και στη διεθνή αγορά.
 
«Η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης, «αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του αγροδιατροφικού κλάδου, αλλά και την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας και του εισοδήματος των αγροτών».

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις