Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ Μ.Θ. ΔΗΛΩΣΕ Ο Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ
1112 αναγνώστες
Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012
00:19

«Η σημασία της κυβέρνησης στη Βόρειο Ελλάδα αποδεικνύεται με την επανίδρυση του υπουργείου»
Ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο για τη Βόρεια Ελλάδα θα αποτελέσει το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκη, όπως περιέγραψε ο αρμόδιος υπουργός Θεόδωρος Καράογλου κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

«Η επανίδρυση του υπουργείου αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Βόρεια Ελλάδα, τη Μακεδονία και τη Θράκη», είπε ο υπουργός.
Ο κ. Καράογλου εξήγησε ότι βασική ευθύνη του υπουργείου θα είναι η ευημερία των συμπολιτών μας στη Β. Ελλάδα και η ανάδειξή της σε ισχυρό οικονομικό και κοινωνικό βραχίονα. Στόχος είναι, με την μεταφορά των αναγκαίων αρμοδιοτήτων, να στηριχθούν επενδύσεις (σ.σ. ήδη εκκρεμούν 90 σχέδια επενδυτικών προτάσεων).
Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν «προσαρμογές», προκειμένου οι πολίτες να μην αναγκάζονται να μετακινούνται στην Αθήνα για να κάνουν τη δουλειά τους. Οι προσαρμογές θα αφορούν την «καλύτερη και άμεση εποπτεία των κοινοτικών πόρων» με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων και την άρση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων.

ΣΟΚ: Πάνω από 2.300 άτομα

έβαλαν τέλος στη ζωή τους

στην Ελλάδα σε 3 χρόνια!

 
ΣΟΚ: Πάνω από 2.300 άτομα έβαλαν τέλος στη ζωή τους στην Ελλάδα σε 3 χρόνια!
Σοκάρουν τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας. Την τελευταία τριετία, περισσότεροι από 2.300 άνθρωποι οι οποίοι –σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν- αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Είναι ενδεικτικό ότι τους τρεις τελευταίους μήνες οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 60, ενώ σύμφωνα με έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο σημειώνονται τρεις περίπου αυτοκτονίες κάθε δύο ημέρες.
Σε ό, τι αφορά το προφίλ των ανθρώπων που αποφασίζουν να προβούν στο απονενοημένο διάβημα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πρόκειται για πολίτες στους οποίους προκλήθηκε ισχυρό ψυχολογικό σοκ ένεκα των οικονομικών προβλημάτων που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.
«Κατά πλειοψηφία είναι άνθρωποι οι οποίοι είχαν συνηθίσει σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και λόγω των οικονομικών δυσχερειών, είτε έμειναν άνεργοι είτε είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται», λένε χαρακτηριστικά.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις