Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
1269 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012
01:09

 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
 


Ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες προετοιμασίας του νέου ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ, που γίνεται με την πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης.


Στοχος των υπευθύνων είναι τα εγκαίνια να γίνουν παράλληλα με τον εορτασμό της πολιούχου της πόλεώς μας Αγ. Παρασκευής.


Ελπίζουμε πως η πρωτοβουλία αυτή θα αγκαλιαστεί από όλους τους ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό της πόλης μας και όλοι θα συμβάλλουν ώστε να εμπλουτισθεί η λαογραφική συλλογή με ό,τι καλύτερο διαθέτει ο τόπος μας.


Οσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν αντικείμενα λαογραφικού ενδιαφέροντος για το μουσείο, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο κ. Τρύφωνα Τομπάνη στο τηλ 6976.330671
 
 
 

Με υπογραφή Στυλιανίδη πληρωμές σε Δήμους και προσωπικό

Με υπογραφή Στυλιανίδη πληρωμές σε Δήμους και προσωπικό
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης υπέγραψε σήμερα την απόφαση για την επιχορήγηση των δήμων προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού μερικής απασχόλησης που προσλήφθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης εγκεκριμένων επιχειρησιακών σχεδίων για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα, το οποίο παρέμενε απλήρωτο από την αρχή του έτους.

Επιπλέον, υπογράφτηκε η κατανομή της πρώτης δόσης ύψους 2.000.000 Ευρώ σε νησιωτικούς Δήμους, για τις λειτουργικές ανάγκες των εργοστασίων αφαλάτωσης, προκειμένου οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες ύδρευσης κατά την τουριστική περίοδο.
Επίσης, υπογράφτηκαν οι αποφάσεις για την μισθοδοσία του προσωπικού που μεταφέρθηκε από το πρώην Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και τις λειτουργικές ανάγκες των μαθητικών Εστιών ύψους 4.630.000.
Τέλος, κατανεμήθηκαν 1.269.714 Ευρώ για την αποζημίωση των σχολικών τροχονόμων για την περίοδο Ιανουάριος-Μάρτιος 2012

Πως να προφυλαχθείτε από

τον ιό του Δυτικού Νείλου

Πως να προφυλαχθείτε από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Οδηγίες προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μόλυνσης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, που εμφανίσθηκε σε κρούσμα στο δήμο Παλαιού Φαλήρου, εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Στα μέτρα περιλαμβάνεται η χρήση εντομοαπωθητικών σε ακάλυπτο δέρμα και πάνω από ρούχα, η χρήση ρούχων που καλύπτουν όσο περισσότερο γίνεται το σώμα, συχνή καθαριότητα για την απομάκρυνση του ιδρώτα, η χρήση κουνουπιέρας σε περιοχές με μεγάλη πυκνότητα κουνουπιών, η απομάκρυνση στάσιμου νερού, η χρήση λαμπτήρων κίτρινου χρώματος για το φωτισμό εξωτερικών χώρων και ανεμιστήρων στους εσωτερικούς χώρους.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις