Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Καράογλου: Θα ερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς στο Άγιον Όρος
941 αναγνώστες
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012
19:23

Καράογλου: Θα ερευνηθούν τα αίτια της φωτιάς στο Άγιον Όρος

Τη διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς που καίει στο Άγιον Όρος δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψή του σήμερα στην περιοχή ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, και συνέστησε ψυχραιμία.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Απαιτείται ψυχραιμία, σύνεση, συντονισμός και οι πολίτες να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών. Με τη βοήθεια του Θεού, τη συνέχιση της οργανωμένης επιχείρησης και τις ηρωικές προσπάθειες των εκατοντάδων πυροσβεστών μας που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα η φωτιά θα τεθεί υπό έλεγχο» δήλωσε ο υπουργός.
Στο μεταξύ, διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην Ουρανούπολη, καθώς και στα Νέα Ρόδα και την Τρυπητή και οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα καταλύματα της περιοχής, έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στο ΑΠΕ.
Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις τρεις χθες το μεσημέρι, σε δύσβατη περιοχή στη θέση Μονοξυλίτης του Αγίου Όρους και κατά τη διάρκεια της νύχτας επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ουρανούπολης, απειλώντας τον οικισμό.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις