Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Δήμος Δέλτα : Ευρώπη για τους πολίτες 2007-2013
987 αναγνώστες
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012
02:26

Δήμος Δέλτα : Ευρώπη για τους πολίτες 2007-2013Στα πλαίσια της συμμετοχής του  Δήμου Δέλτα  στο Πρόγραμμα  «Ευρώπη για τους Πολίτες 2007-2013» με διακριτικό τίτλο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2020 « E-GUESS », διοργανώνεται στη Σίνδο , από 23 έως 26 Αυγ 2012, η τέταρτη συνάντηση των εταίρων.

 
 Επικεφαλής   του προγράμματος είναι ο Ιταλικός φορέας “UNIONI DEI COMMUNI  TALASSA” και συμμετέχουν επίσης εκτός του Δήμου Δέλτα και οι παρακάτω πόλεις
 
   Municipality of Sadovo, Bulgaria
   Municipality of Zakopane, Poland
   Municipality of Tintareni, Romania
   Municipality of Sveti Nikole, FYROM
   Municipality of Pajaes de Adaja, Spain
   Municipality of Mersrags  Latvia
   Municipality of Carnicava   Latvia
   Municipality of Postira, Croatia
   Κοινότητα Agros, Κύπρος
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα πραγματοποιηθούν  από τους εταίρους παρουσιάσεις και θα συζητηθούν θέματα και καλές πρακτικές που αφορούν την απασχόληση και την ανεργία των νέων, καθώς  και δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω του Ευρωπαϊκού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος,   δράσεων σχετικών με το περιβάλλον.
 
Κατά τη διάρκεια της παραμονής των 50 περίπου αντιπροσώπων   των εταίρων,(Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Υπηρεσιακοί  Παράγοντες, εκπρόσωποι της νέας γενιάς ) θα τους δοθεί η ευκαιρία να  απολαύσουν την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία, να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής και να γνωρίσουν τα πολιτιστικά, γαστρονομικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά του τόπου μας.
 
 Μετά τη λήξη του προγράμματος, το 2013, θα ακολουθήσει η αδελφοποίηση των πόλεων που συμμετέχουν και η δημιουργία δικτύου συνεργασιών.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις