Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Αλλαγή σκυτάλης στην Χαλκηδόνα...
926 αναγνώστες
Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012
00:46

Φωτογραφία για Αλλαγή σκυτάλης στην Χαλκηδόνα
 
Οι προεκλογικές υποσχέσεις καλό είναι να τηρούνται. Αυτό θα γίνει και στο δήμο Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.
Προεκλογικά το δίδυμο Δαϊκούδης – Μπίκος κατέβηκε ενωμένο στον πολιτικό στίβο υποσχόμενο δυαρχία και δημαρχία εξ΄ ημισίας.
Μετά και την ζοφερή συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας της παράταξης προς το πρόσωπο του Γιάννη Μπίκο, αυτός θα ορκιστεί δήμαρχος την 1η Οκτωβρίου παίρνοντας την σκυτάλη από τον κ. Δαϊκούδη, ο οποίος θα αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
 
Κ.Σ.

Πνίγηκε άνδρας στη Θεσσαλονίκη

 
 Πνίγηκε άνδρας στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, άνδρας αγνώστων στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Σταυρού Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μοδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η σορός μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Πρώτο κουδούνι με σημαντικές ελλείψεις

 
Σε 6.000 υπολογίζονται τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε, χθες, ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Μπράτης, τα λειτουργικά κενά σε δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές Αγγλικής, Μουσικής και Φυσικής Αγωγής φτάνουν τα 5.967.
Πρώτο κουδούνι με σημαντικές ελλείψεις
Σε 6.000 υπολογίζονται τα λειτουργικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε, χθες, ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Μπράτης, τα λειτουργικά κενά σε δασκάλους, νηπιαγωγούς, καθηγητές Αγγλικής, Μουσικής και Φυσικής Αγωγής φτάνουν τα 5.967. Τα περισσότερα κενά εντοπίζονται στους δασκάλους (2.373), ακολουθούν οι νηπιαγωγοί (1.401), ενώ για τους καθηγητές ειδικότητας φτάνουν συνολικά τα 2.193.
Επισημαίνεται ότι η πρώτη φάση των προσλήψεων αναπληρωτών έχει προσδιοριστεί από το υπουργείο Παιδείας για τις 5 έως 7 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να καλυφθούν αρκετά από τα κενά που υπάρχουν. Χθες, πάντως, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας η 2η φάση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για το διδακτικό έτος 2012-13. Οι αποσπώμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην οποία αποσπάστηκαν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις