Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 77η Δ.Ε.Θ.
1003 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
01:07

 
Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 77η Δ.Ε.Θ.
 

Ο Δήμος Λαγκαδά συμμετέχει για 2η χρονιά φέτος στο μεγάλο γεγονός της πόλης μας, την 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας τις ομορφιές, την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης μαζί με συνεργάτες του βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο, εποπτεύοντας και συντονίζοντας τις εργασίες προετοιμασίας του περιπτέρου μας, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό από το Σάββατο 8/09, στις “γειτονιές” του νέου μεγάλου Δήμου Λαγκαδά.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά μας προϊόντα, αλλά και να γνωρίσουν τους επαγγελματίες της πόλης μας.
Τα εγκαίνια του περιπτέρου μας θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 μ.μ., παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.
(Υπαίθριος χώρος Α11, είσοδος συντριβανίου)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!

 
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Π.ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Κου ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!!!

Ο... ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις