Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Οικονομική ανάσα για όλους τους συλλόγους τα μέτρα της ΕΠΣΜ
1042 αναγνώστες
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012
00:39

 
Οικονομική ανάσα για όλους τους συλλόγους τα μέτρα της ΕΠΣΜ
Σε μια σειρά από μέτρα που θα οδηγήσουν σε μείωση των ετήσιων εξόδων των σωματείων θα προχωρήσει άμεσα η Ένωση μετά από την ομόφωνη απόφαση που πήραν στις αρχές Σεπτέμβρη οι σύμβουλοί της, ενώ είχε προηγηθεί μελέτη και συνεργασία από τις εμπλεκόμενες επιτροπές.

Τα μετρά λοιπόν αναμένεται να ελαφρύνουν οικονομικά από 20%-45% τους συλλόγους, έχουν χωριστεί σε τρία σκέλη ενώ το σύνολο των χρημάτων που δεν θα καταβάλλουν τα σωματεία στο σύνολο του φτάνει τις 40.000€. Άνευ κόστους τέσσερις αγώνες το χρόνο
 
Πιο συγκεκριμένα τα μέτρα θα είναι:
  • Σε τέσσερις αγώνες (δύο στον α’ γύρο και δύο στον β’) το σωματείο ΔΕΝ θα καταβάλλει τα χρήματα των υπηρεσιών των διαιτητών, των παρατηρητών (εάν υπάρχουν), υπευθύνων α’ βοηθειών, ταμιών της ΕΠΣΜ αλλά και οποιοδήποτε άλλα έξοδα. Ωστόσο, θα κληθεί να καταβάλλει ΜΟΝΟ τα έξοδα μετακίνησης όλων των προαναφερομένων που σαφώς είναι ένα κατά πολύ μικρότερο ποσό. 
  • Διευρύνεται η ζώνη εξοδολόγιου διαιτητών, παρατηρητών, υπευθύνων α’ βοηθειών, ταμείων (οι άνθρωποι της Ένωσης στα εισιτήρια) και πλέον η ζώνη του κέντρου μεγαλώνει και θα πιάνει από το Καλοχώρι έως τα ΤΕΦΑΑ. Δηλαδή αυτό πρακτικά σημαίνει πως ενώ για τις προαναφερόμενες περιοχές(αλλά και οι γύρω από αυτές) το κόστος μετακίνησης ήταν μεγαλύτερο(φυσιολογικά) από ότι μέσα στην πόλη πλέον το συγκεκριμένο κόστος ελαττώνεται με αποτέλεσμα τα σωματεία να γλυτώσουν κάποια χρήματα. 
  • Μείωση της αποζημίωσης των διαιτητών στα παιχνίδια της Α1 κατηγορίας από 120 ευρώ στα 105 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και αντίστοιχη μείωση σε παρατηρητές, υπευθύνους α’ βοηθειών κ.ο.κ. Αποτέλεσμα αυτού φυσικά επιπλέον ελάφρυνση για τα σωματεία.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

 

Σύλληψη 27χρονης για χρέη...

 
 
Picture 0 for Σύλληψη 27χρονης για χρέη στη Θεσσαλονίκη
Στη σύλληψη μιας 27χρονης ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια επιχείρησης υγρών καυσίμων για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, ύψους 75.183 ευρώ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Η 27χρονη συνελήφθη το πρωί στο Ωραιόκαστρο, ενώ τα χρέη της αφορούσαν το χρονικό διάστημα από 01-01-2011 έως 10-06-2011. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις