Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ...ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...!
1012 αναγνώστες
Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012
03:08

 


***σε παραλιακό εστιατόριο της λίμνης Δοϊράνης (εντός των Σκοπίων) εθεάθη να τρώει ο Κ.Κυριαζής (γκοντίνος) με φιλικό ζευγάρι και τον ιδιοκτήτη του καζίνο ROUAGIAL.Μήπως «ψήνεται» κάτι ??? πάντως εμείς το πήραμε είδηση!!!.
***δεν έχουν αλλάξει ακόμη οι ταμπέλες  σε πολλά χωριά του δήμου Χαλκηδόνος.Πρόσφατα μπαίνοντας στην Μεσήμβρια συνδημότης μου έλεγε ότι αναφέρει ακόμη τον πρώην δήμο Αγίου Αθανασίου !!!.
***άρχισαν τα τσίπουρα να βράζουν και οι πολιτικές αναλύσεις θα είναι καθημερινά στο φόρτε τους ιδίως τα βράδια.Τα καζάνια είναι πλέον γεγονός ,καλή «γράπα» να βγάλουμε γιατί ο χειμώνας είναι δύσκολος!!!!.
***το αυτοκίνητο με τα πόδια κυνηγούσε από πίσω ο Γ.Παπαβασιλείου του διευθυντή των ΚΕΚ Νεφέλης Κ.Σαραφίδη.Δεν πρόλαβε να τον ενημερώσει για κάτι?? ή του ζητούσε να πιει καφέ στο βενζινάδικο?? .
***με πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης μειώνονται τα δημοτικά τέλη στην συμπρωτεύουσα.Θα δούμε κάτι ανάλογο και εδώ?? ή θα περιμένουμε σε δύο χρόνια προεκλογικές εξαγγελίες??? .  
***στο ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ !!!φτάνουν τα έργα τα οποία θα γίνουν στον δήμο Χαλκηδόνος.Το ποσό είναι τεράστιο, αρκεί να αναλογισθεί κανείς ότι ο γιος της κυρίας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι πήρε 15 εκατομμύρια ευρώ για τον δήμο του ,και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης «έπαιζαν» την είδηση από το πρωί έως το βράδυ.
Έχουμε πράγματι επικοινωνιακό πρόβλημα ενημέρωσης στο δήμο μας.Οι δημότες δεν πρέπει μόνο να ασκούν κριτική ,αλλά να μαθαίνουν και τα θετικά δρώμενα.
***στο τρίπτυχο μαθαίνω «ενέργεια-κοινωνικό πρόσωπο-επαφή με τον πολίτη» θα επικεντρώσει άμεσα ο Ι.Μπίκος τις ενέργειες του με την ανάληψη των καθηκόντων του ως δήμαρχος Χαλκηδόνος.
*** σπουδαία εκδήλωση στις 27 Οκτωβρίου στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει ο πολιτιστικός σύλλογος Μεσήμβριας,με προσκεκλημένο τον πρόεδρο δημοκρατίας κ.Παπούλια.Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Μαργαρίτης αποδεικνύει ότι παίρνει 10 με τόνο σε εκδηλώσεις του δήμου μας!!!.  
***σε οργανισμό με ευρύ φάσμα θεμάτων και αρμοδιοτήτων θα τοποθετηθεί ο πρώην δήμαρχος Αγ.Αθανασίου Α.Αραμπατζής.Η αξιοποίηση του δεν είναι έκπληξη ,αν φαντασθεί κανείς την προσφορά του και τις γνωριμίες του στον χώρο τον Νεοδημοκρατικό!!!.
***παράπονα πολιτών είχαμε στον Λουδία για την γέφυρα που υπάρχει στο χωριό και έχει γίνει πλέον η διάβαση της από πελώρια φορτηγά και τρακτέρ υπέρβαρα με τέφλα ,πηγή κινδύνου για τους κατοίκους που περνούν καθημερινά με τις οικογενειές τους.Ευχόμαστε να μην γίνει κάτι κακό ,γιατί η ευθύνη μετά θα πέσει σε πολλούς «παράγοντες» !!!!.

                                        Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ...

 

Εθνικό έγκλημα: 500.000 Ελληνόπουλα πεινάνε, κρυώνουν και σβήνουν χωρίς φάρμακα...

 

 

 
Επιστροφή στα πρώτα μετακατοχικά χρόνια βιώνει το μέλλον της Ελλάδας, τα παιδιά. Η πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας που συνεργάζονται με την τρόϊκα για να "διασώσουν" την Ελλάδα, υποτίθεται, έχουν δημιουργήσει το πρωτοφανές για τα κοινωνικά δεδομένα της χώρας: 500.000 Ελληνόπουλα να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας που σημαίνει ότι δεν χορταίνουν το φαγητό που τρώνε, δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως πρέπει, δεν ντύνονται όπως πρέπει, δεν έχουν φάρμακα όταν...


 αρρωσταίνουν, ούτε παροχές υγείας, δεν έχουν την παιδική ηλικία που πρέπει. 
Στο σύνολο των παιδιών της χώρας το 25% είναι φτωχά παιδιά, μια γενιά που μοιάζει σε πολλά με τηην πρώτη μετακατοχική γενιά των Ελληνόπουλων.

Η οικονομική κρίση εκτός από την ανεργία, τη φτώχεια και τη διεύρυνση των ανισοτήτων συνοδεύεται από μειωμένες παροχές υγείας, μειώμενη σίτιση, χαμηλή ποιότητα διατροφής και αυξημένη παιδική νοσηρότητα και θνητότητα, αναφέρουν τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν πριν λίγο στην δημοσιότητα. Και όλα αυτά σε πληθυσμό "καθαρών" Ελλήνων λιγότερο από 10 εκατ. ψυχές.

"Η κακή διατροφή μιας ολόκληρης γενιάς Ελληνοπαίδων σήμερα θα έχει μακροπρόθεσμα αρνητικές επιπτώσεις και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα δεκαετίες αργότερα, όταν πια αυτά τα παιδιά γίνουν ενήλικες" επισημαίνει ο παιδίατρος -σύμβουλος γαλουχίας Στέλιος Παπαβέντσης σε ανακοίνωσή του με θέμα "Οικονομική κρίση και βρεφική διατροφή" στο 10ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.
Γι αυτό το εθνικό έγκλημα ποιος θα πληρώσει; Ή μάλλον ποιος θα πρωτοπληρώσει, γιατί στην ουρά της ... κολάσεως περιμένουν πολλοί και από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα.. .
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού