Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ... Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ XALKHDONA .THEES TV
903 αναγνώστες
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
00:03

 

 
Παρά τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στην  μετάδοση μας άρεσε η πρώτη συνέντευξη  που είδαμε στην  XALKHDONA.THESS TV .
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι δυο παρουσιαστές  ήταν πολύ καλοί στην συζήτηση που έγινε,  μια χαλαρή  συζήτηση που αναφέρθηκε σχεδόν σε όλα όσα  απασχολούν τον Δήμο και τους Δημότες,  οι ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο,  τόσο  των παρουσιαστών όσο και τον θεατών, που παρακολουθούσαν ζωντανά την μετάδοση, ήταν ερωτήσεις που όλοι θα  θέλαμε να κάνουμε στον πρώτο πολίτη του  Δήμου και να μας απαντήσει.

Θα προτείναμε στους υπευθύνους να την ανεβάσουν στο blog και στο YouTube  ώστε να μπορέσουν να την δουν και όσοι δεν μπόρεσαν να την δουν ζωντανά.

Τις απαντήσεις του Δήμαρχου σε όσα τον ρώτησαν θα τις σχολιάσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Υ.Γ. : Απάντηση ο δήμαρχος δεν έδωσε στο τι συνέβη και πριν ένα χρόνο πραλίγο να διαλύσει την παράταξη του και να δημιουργήσει ένα σορό προβλήματα στον δήμο με την απόφαση του να έρθει σε ρήξη με τον Γιάννη Μπίκο.
 

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ...ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

(μόνο από τόν σκηνοθέτη)

 
 
***Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί η επιστολή του Μ.Μηνζαρίδη στα μπλοκ.Αυτό που δείχνει όμως την προχειρότητά της «επιστολής» είναι δύο φράσεις που δείχνουν ότι ο αγαπητός Μηνάς είναι και ανημέρωτος.Πρώτον αναφέρει «δίνει εντολή (ο δήμαρχος) για ξήλωμα της αιθούσης» και δεύτερον «δεν ενημερώνει τον πρόεδρο(εννοεί τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου) ».
Αυτό που ΕΠΡΕΠΕ να ξέρει εξ αρχής είναι: ότι με απόφαση δημοτικού συμβουλίου μεταφέρεται η αίθουσα συσκέψεων στο ΚΑΠΗ Κουφαλίων.Μάλιστα ήταν από τις πρώτες συνεδριάσεις ,και ο δήμαρχος ΔΕΝ ψηφίζει (όπως γνωρίζουμε όλοι) ,αλλά ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ.
Επομένως η πρώτη δημόσια «γραπτώς» εμφάνιση του Μ.Μηντζαρίδη ,αφενός έχει πολλά «κενά»,αφετέρου δείχνει προχειρότητα και μη σωστή ενημέρωση των θεμάτων που άπτονται του δημοτικού συμβουλίου.
Αλλά θα μου πεις «ο πρόεδρος» το ψήφισε και το ξέχασε,!!! οι ‘άλλοι θα το θυμούνται??? .
***σημαντική πολιτική συνάντηση είχαμε με Ι.Ναρλή.Α.Οκλαλιώτη,Κ.Κυριαζή (γκοντίνο),Κ.Σαραφίδη (διευθυντή Κ.Ε.Κ Νεφέλης), και Γ.Παπαβασιλείου (βενζινά).
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον Κ.Κυριαζή να αναφέρει ότι υπάρχει «σχέδιο» εξόντωσης του δημάρχου Π.Δαικούδη,επαναφορά στο παιχνίδι το πολιτικό από ορισμένους ,του Ι.Τσουκνιδά, καθώς επίσης και προώθηση μερικών «σταγονιδίων» που βλέπουν με «γλυκό» μάτι την εξουσία.Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι η δήλωση του Γ.Παπαβασιλείου ότι είναι αμέτοχος σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης!!!.
Φαντασθείτε λοιπόν να μετείχε και ενεργά τι θα γινόταν???.
***γεύμα βραδυνό στον «φουσκοτό» στην Χαλκηδόνα είχαμε με Π.Δαικούδη,Α.Μανάκη,Α.Τσακίρη,Χ.Θεοδοσιάδη.Βάσιμες πληροφορίες του σκηνοθέτη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος θα κάνει το «deal».Τώρα ποιο θα είναι αυτό, θα το δούμε στην συνέχεια.Πάντως δύσκολοι καιροί έρχονται με πολύ «κρύο»!!!!.
***μεγάλη επιτυχία θεωρώ είναι η πρώτη συνέντευξη  του δημάρχου μας Π.Δαικούδη  στην XALKHDONA-THESS TV.Ο Χ.Θεοδοσιάδης ρίχνει τα «τοίχοι» και ξεκινά έναν γύρο συνεντεύξεων που θα «σπάσουν» κόκαλα.Απόψε στις 19.00 μμ ζωντανά όλοι «καθηλωμένοι» στην πρώτη συνέντευξη στο XALKHDONA-THESS TV.
***τραπέζι του Δ.Καραγιώργου είχαμε στην Ν.Σάντα Ν.Κιλκίς ,όπου παρελάσανε πολλοί και γνωστοί.Ο αντιπεριφεριάρχης Α.Τζιτζικώστας με τον αδελφό του Μανώλη,ο αντιδήμαρχος οικονομικών Ι.Βλαικούδης ,φίλοι πολλοί του Δ.Καραγιώργου ,καθώς «έμαθα» και πολλοί «οικονομολόγοι».
Τώρα η είδηση είναι αλλού.Γιατί ΠΡΩΤΟΝ διάλεξε τόσο μακρινό σημείο για τις επαφές του ο αγαπητός Δημήτρης??? και ΔΕΥΤΕΡΟΝ  ,τι ετοιμάζει  και ήθελε τόσους «οικονομολόγους» στο τραπέζι του ???.

Ο...σκηνοθέτης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις