Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
1155 αναγνώστες
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012
01:34 
Οι προεκλογικές υποσχέσεις καλό είναι να τηρούνται.Αυτό θα γίνει και στο δήμο Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη.
 
Προεκλογικά το δίδυμο Δαϊκούδης – Μπίκος κατέβηκε ενωμένο στον πολιτικό στίβο υποσχόμενο δυαρχία και δημαρχία εξ΄ ημισίας.Οι σχέσεις των δύο ανδρών διαταράχθηκαν την πρώτη χρονιά της διοίκησης, όταν ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης προσπάθησε να δημιουργήσει αντάρτικο και να καθαιρέσει τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Γιάννη Μπίκο.
 
Όμως τα σχέδια του κ. Δαϊκούδη έπεσαν στο κενό καθώς βρήκαν σφοδρή αντίδραση τόσο από την κοινωνία, όσο και από θεσμικά όργανα όπως τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης.
 
Μετά και την ζοφερή συμπαράσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας της παράταξης προς το πρόσωπο του Γιάννη Μπίκο, αυτός θα ορκιστεί δήμαρχος την 1η Νοεμβριου παίρνοντας την σκυτάλη από τον κ. Δαϊκούδη, ο οποίος θα αναλάβει συμφωνα με πληροφορίες μαςτην θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.     
 
Επίσης αναμενεται σαρωτικές αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων και το ποιοι θα είναι εμμισθοι.Σίγουρα ο νέος Δήμαρχος κ Γιάννης Μπίκος έχει σχεδιάσει μαζί με τον νυν Δήμαρχο πως θά οδηγήσουν τον Δήμο σε τροχια ανάπτυξης.
 
Οι πρώτες μουρμούρες αρχισαν απο δημοτικούς συμβούλους με την ανακοίνωση απο τα χείλη του κ Δαικούδη οτι αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος αμισθί ο παραιτηθείς σύμβουλος κ Νικόπουλος.Δεν μπορεί λένε οι σύμβουλοι απο την μια να παραιτείται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οπου η παρουσία του ηταν μόνο 4 ώρες τον μήνα στα Δ.Σ ΚΑΙ ΤΏΡΑ να μπορεί να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες  επι καθημερινής βάσης.
 
Θα περιμένουμε να αναλάβει ο κ .Μπίκος και μετά θα σας δώσω τα προγνωστικά μου ποιους σχεδιάζει να τοποθετήσει Αντιδημάρχους και πρόεδρο Δ.Σ.
Η     ΜΕΔΟΥΣΣΑ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 
ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ...
 
ΜΕ ΜΙΑ «ΚΑΥΤΗ» ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ  ΟΠΟΙΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ  (ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΤΟΕΒ – ΚΑΙ  Α.Σ ..ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ)  ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ   ( ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ  -ΥΠΟΥΡΓΟ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ)
 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ …
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ  ΗΡΘΕ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»
 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού