Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 651
1027 αναγνώστες
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012
00:05

Νάουσα: Κατάληψη

μετά την παρέλαση

 

 

Σε κατάληψη του δρόμου στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού προχώρησαν μετά τη λήξη της παρέλασης κάτοικοι και φορείς της Νάουσας με πρωτοβουλία του δημάρχου Α. Καραμπατζού.

Με σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ» οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών στο Δήμο Νάουσας (Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Νοσοκομείο, Πανεπιστημιακό τμήμα κ.ά.)
«Η συγκέντρωση αυτή είναι η αρχή των κινητοποιήσεων. Εάν δεν δοθούν εγγυήσεις και δεσμεύσεις από τους αρμόδιους υπουργούς για τα θέματα του νοσοκομείου, της ΔΟΥ και του ΙΚΑ θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις και εκτός Νάουσας», δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας.


Θεσσαλονίκης : Ένταση στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης

 
Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στην οδό Τσιμισκή, στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης και την επέτειο του ΟΧΙ.

Οι μαθητές από σχολεία της πόλης πέρασαν μπροστά από την εξέδρα, που βρισκόταν στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, ενώ σε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων, πριν και μετά την εξέδρα και κατά μήκος της οδού Τσιμισκή, είχαν τοποθετηθεί αστυνομικές δυνάμεις, για να αποτρέψουν τυχόν αποδοκιμασίες και επεισόδια από θεατές.
Στην εξέδρα των επισήμων βρισκόταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στα πεζοδρόμια, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, χειροκρότησε τους μαθητές.
Στη διάρκεια της παρέλασης σημειώθηκε ένταση όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόϊκα.

Ορισμένοι γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν, ενώ οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να περάσουν μπροστά από την εξέδρα, αμέσως μετά την λήξη της παρέλασης.
Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι η παρέλαση ολοκληρώθηκε, ενώ μια άλλη μικρή ομάδα διαδηλωτών, πραγματοποίησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού