Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ...ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
1102 αναγνώστες
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012
00:02

(μόνο από τόν σκηνοθέτη)

 
 
 

 
***στο Μέγαρο Μουσικής στα επίσημα διακρίναμε τον Κ.Κυριαζή (γκοντίνο) με την σύζυγο του,να παρακολουθούν την συναυλία των τριών όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων ,καλεσμένοι του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ.Θ.Καράογλου.Μου έκαναν δυο πράγματα εντύπωση : πρώτον η ενασχόληση του τελευταία με τον πολιτισμό ,και δεύτερον η γλυκύτητα του προσώπου του όταν τραγουδούσε η καταπληκτική σοπράνο Ευδοκία Μωυσιάδου.
 

 
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί «γείτονες» του,που τον κατηγορούν για έλλειψη παιδείας!!!.
 

 
***όλα τα «λεφτά» ήταν στην κατάθεση στεφάνων ο πρόεδρος του Πάοκ Κουφάλίων Γ.Πατσίδης (μπαρπίς).Με valentino κουστούμι ,και απαράμιλλο ύφος «άσκησε» το καθήκον του στο μνημείο των πεσόντων ,και το «παλαμάκι» έπεσε σύννεφο!!!!.
 

 
***έντονη κριτική δέχεται ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Π.Δαικούδης «διαβάζω» από διάφορα μπλοκ ,για την έμμισθη θέση που θα καταλάβει αμέσως μόλις παραιτηθεί από δήμαρχος.Προσωπικά πιστεύω ότι ο χρόνος θα κρίνει τέτοιες ενέργειες,αλλά βλέπω ότι αντιδρούν και οι «σκληροπυρηνικοί» Κουφαλίων.
 

 
***μεγάλο αναπνευστικό πρόβλημα έχουν ΟΛΟΙ οι κάτοικοι του δήμου Χαλκηδόνος από την καύση των ρυζιών που πραγματοποιείτε στην πεδιάδα του νομού Θεσσαλονίκης.Οταν ειδικά φυσάει νοτιάς δεν μπορεί κυριολεκτικά ο ένας πολίτης να δει τον άλλο.Το πρόβλημα είναι τεράστιο ,και οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να το λύσουν.Προχθές μου έλεγε συνδημότης ότι περνούσε από τον διεθνή δρόμο έξω από το χωριό Ανατολικό και δεν μπορούσε να δει ούτε με τα φώτα ομίχλης !!!!.
 

 
Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ τους πολίτες με οτιδήποτε τίμημα ,και να λύσουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα άμεσα.
 

 
***το ιερό ησυχαστήριο του Αγ.Γρηγορίου του Παλαμά στα Κουφάλια επισκέφτηκε πρόσφατα ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος.
 

 
Η επίσκεψη ήταν σύντομη ,αλλά πολύ ουσιατική.Θεωρώ ότι αναβαθμίζεται «ποιοτικά» όλη η περιοχή του δήμου Χαλκηδόνος με επισκέψεις αυτού του είδους.
 

 
Οι πληροφορίες μου λένε ότι παρατέθηκε γεύμα στον Μακαριότατο από το ιερό ησυχαστήριο και συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα του μοναστηριού καθώς επίσης και προβλήματα της περιοχής.
 

 
***πάταγο ενδέχεται να κάνει στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη η ζωντανή συνέντευξη του Α.Οκλαλιώτη και Π.Τζανή στο Χαλκηδόνα ΤV THESS.Η δυναμικότητα των 2 ανδρών είναι δεδομένη ,και αποτελούν τα 2 ποιο μεγάλα αντιπολιτευτικά «όπλα» πάντα στο συμβούλιο του δήμου Χαλκηδόνος.Μόλις ανακοινώθηκαν τα παραπάνω ονόματα έγινε «πάταγος» στην αυτοδιοικητική «πιάτσα».Το δημοσιογραφικό δίδυμο του Χ.Θεοδωσιάδη και Α.Τσακίρη ετοιμάζει πυρετωδώς τις ερωτήσεις του, που μαθαίνω θα είναι «καυτές».
 

***τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη 31.10.12 και ώρα 7.30 μμ. στην νέα αίθουσα συνεδριάσεων στον 2ο όροφο του κτηρίου στο ΚΑΠΗ Κουφαλίων.Ιστορική η αλλαγή για πρώτη φορά της αιθούσης ,αναμένουμε με αγωνία την πρώτη συνεδρίαση.Εκεί πλέον θα γίνει και η εναλλαγή της εξουσίας Π.Δαικούδη – Ι,Μπίκου, καθώς επίσης προβλέπεται αρκετός κόσμος ως πρώτη συνεδρίαση σε ΝΕΑ αίθουσα.Θέλω να δω,έχουν προβλεφθεί δημοσιογραφικές θέσεις???.

Ο...σκηνοθέτης

 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ 
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΝΗΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ    
ΣΤΗΝ “XALKHDONA THESS”
 
 
 
ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ 
ΓΕΓΟΝΟΤΑ… live stream 24 ΩΡΕΣ
 
ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ… 


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ   Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ …
 ( ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ )ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «XALKHDONA THESS» live stream 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ  «XALKHDONA THESS – ΡΑΔΙΟ »


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ  ΑΝΔΡΕΑ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΝΗ   ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
 ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ …!
 

Με χορηγό τη ΜΕΒΓΑΛ το 24ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων

 

 
Picture 0 for Με χορηγό τη ΜΕΒΓΑΛ το 24ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων
Γιατροί όλων των ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί αλλά και νοσηλευτές συμμετείχαν στο Συνέδριο
Στις 18-20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε φέτος το 24ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης.

Γιατροί όλων των ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί αλλά και νοσηλευτές συμμετείχαν στο Συνέδριο, παρακολούθησαν την πλούσια θεματολογία του, ενημερώθηκαν για νέα δεδομένα της ειδικότητάς τους και αντάλλαξαν απόψεις.

Η γαλακτοβιομηχανία Μεβγάλ ήταν η μοναδική εταιρεία τροφίμων που είχε δυναμική παρουσία στο συνέδριο, αφού όχι απλά το υποστήριξε αλλά συμμετείχε ενεργά σ' αυτό, διοργανώνοντας Δορυφορικό Συμπόσιο με θέμα «Διατροφική και διαθρεπτική αξία του γάλακτος και των προϊόντων του».
Στο Δορυφορικό συμπόσιο προήδρευσε ο ιατρός καρδιολόγος, Πέτρος Παπαδάκης, Ταξίαρχος (ΥΙ) ε.α και Πρόεδρος της Μεβγάλ, ενώ μίλησαν διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για θέματα σχετικά με το γάλα και τη συμβολή του στην υγεία του ανθρώπου.

Η Μεβγάλ έλαβε τιμητική διάκριση από τους διοργανωτές του συνεδρίου ως αναγνώριση της συμμετοχής αλλά και της συνεχούς και πολύχρονης υποστήριξής της προς στον θεσμό του σημαντικού επιστημονικού γεγονότος.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις