Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Προσλήψεις προσωπικού στο δήμο Δέλτα
960 αναγνώστες
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012
08:49

 
Στην πρόσληψη 27 υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και...
διάρκειας οκτώ μηνών για κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών θα προχωρήσει ο δήμος Δέλτα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως και την Παρασκευή 12/10/2012, στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 13 στη Σίνδο, Τ.Κ. 57400 (αρμόδια υπάλληλος κα Χριστοπούλου Αλεξία, τηλ. 2310797411)

 

Προκηρύχθηκαν 54 θέσεις εργασίας σε φορείς της Μακεδονίας

 
Την πλήρωση συνολικά 54 θέσεων εποχικού προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προκήρυξαν τέσσερις φορείς της Μακεδονίας...
Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του δήμου Αμυνταίου προκήρυξε την πλήρωση πέντε θέσεων εκ των οποίων: τρεις θέσεις βρεφονηπιοκόμων ΤΕ και δύο θέσεις βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΔΕ. Με βάση τη σχετική προκήρυξη κατά την επιλογή των υποψηφίων λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της εντοπιότητας. Με βάση αυτό οι μόνιμοι κάτοικοι του νομού Φλώρινας προτάσσονται όλων των υπολοίπων. Τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν από την υπογραφή της σύμβασής τους έως τις 31 Αυγούστου του 2013. Πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα, τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία αναφέρονται στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.amyntaio.gr. Για πληροφορίες σχετικά με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 23863 – 50125.
Η 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στη Βέροια προκηρύσσει: α) μια θέση συντηρητή αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ΤΕ (ομάδα Α) για τη συντήρηση ψηφιδωτών και λίθων – μαρμάρων για εργασία στα Σέρβια. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό ΑΔΑ: Β433Γ-ΩΚ2, β) μία θέση συντηρητή αρχαιοτήτων και έργων τέχνης ΔΕ για τη Βέροια. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό: ΑΔΑ: Β433Γ-Σ7Σ και γ) δύο θέσεις εργατοτεχνιτών ΔΕ για τη Σιάτιστα. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με κωδικό: ΑΔΑ: Β433Γ-ΠΣ2. Για όλες τις θέσεις της 11ης ΕΒΑ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 5 Νοεμβρίου.
Ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Δέλτα προκήρυξε την πλήρωση 14 θέσεων εκ των οποίων: έξι θέσεις βρεφονηπιοκόμων ΤΕ για διάστημα έως τις 31 Ιουλίου του 2013, μία θέση φυσιοθεραπευτή ή φυσιοθεραπείας ΤΕ για οκτώ μήνες, μία θέση βιβλιοθηκονόμου ΤΕ για οκτώ μήνες, τρεις θέσεις μαγείρων ΔΕ έως τις 31 Ιουλίου και τρεις θέσεις καθαριστών ΥΕ έως τις 31 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική προκήρυξη η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dimosdelta.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.
Ο ΑΗΣ Μελίτης (της ΔΕΗ) προκήρυξε την πλήρωση με οκτάμηνες συμβάσεις 31 θέσεων εκ των οποίων: μία μηχανικού ΠΕ (τεχνικού ασφαλείας), 28 μηχανοτεχνιτών ΔΕ, μία μανουβραδόρου ΔΕ και μία τορναδόρου ΔΕ. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dei.gr. Αιτήσεις από αύριο έως και τις 9 Νοεμβρίου.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις