Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Κατήγγειλε ότι την χτύπησαν και της άρπαξαν τσάντα με 12.500 ευρώ στη Σίνδο - Κλείνουν σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης
1006 αναγνώστες
Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012
00:06

 
 

  Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε 54χρονη την ώρα που αποχωρούσε από τον χώρο...εργασίας της, στη Σίνδο. Η γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία, ότι τρεις άγνωστοι την ακινητοποίησαν έξω από εταιρεία υδραυλικών και με τη χρήση σωματικής βίας, της άρπαξαν τσάντα η οποία περιείχε 12.5000 ευρώ και επιταγές. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Κλείνουν σχολεία λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης

Και άλλα σχολεία, πέρα από αυτά της Φλώρινας, αναμένεται να κλείσουν τις ερχόμενες ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης. Τη δυσάρεστη αυτή βεβαιότητα διατύπωσαν δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας κατά την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται η Καστοριά, τα Γρεβενά, η Έδεσσα και άλλες περιοχές, όπου η θερμοκρασία έχει πέσει πολύ κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου. Έσχατη λύση που απομένει για τους δημάρχους, όπως οι ίδιοι έλεγαν, είναι οι ξυλόσομπες.

Το αίτημα της ΚΕΔΕ -αλλά και πολλών δημάρχων μεμονωμένα- προς το υπουργείο Οικονομικών, να επιστρέφεται ο φόρος πετρελαίου για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, παρέμεινε αναπάντητο.

Σημειώνεται ότι πέρα από την εξίσωση των τιμών πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, η χρηματοδότηση για τη λειτουργία των σχολείων και την κάλυψη των αναγκών τους είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με το 2010.

Έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Κατά την έκτακτη συνεδρίασή της η ΚΕΔΕ τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου στις αρχές Δεκεμβρίου, διαφωνώντας πλήρως με τις προβλέψεις του κρατικού προϋπολογισμού και του Μεσοπρόθεσμου.

Στο ψήφισμά της η ΚΕΔΕ τονίζει ότι «τα νέα μέτρα και οι περικοπές οδηγούν τους δήμους με μαθηματική ακρίβεια σε στάση πληρωμών, σε αδυναμία λειτουργίας των υπηρεσιών τους και κατ' επέκταση σε κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, που μέχρι σήμερα επιβιώνει και λειτουργεί αποκλειστικά μέσω των κοινωνικών δόμων των δήμων και εντέλει σε κατάρρευση του ίδιου του θεσμού».

 

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παζάρι βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις