Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η θεατρική παράσταση «ΑΤΡΕΙΔΕΣ» από το Θέατρο «Παράθλαση» στο Ωραιόκαστρο
896 αναγνώστες
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012
00:30

 
ΤΟ ΕΡΓΟ. Οι «Ατρείδες» είναι μία θεατρική σύνθεση από τις τραγωδίες του Αισχύλου, του Σοφοκλή και του Ευριπίδη. Σκηνές, μονόλογοι και χορικά συνθέτουν την ιστορία του μυθικού κύκλου των Ατρειδών, που ξεκινά από τη θυσία της Ιφιγένειας στην Αυλίδα και την έναρξη του Τρωικού Πολέμου, φτάνουν στην Τροία και την ολοκληρωτική καταστροφή της από τους Έλληνες και ολοκληρώνονται με την επιστροφή των Ελλήνων στην πατρίδα και την «τιμωρία» τους για τα δεινά που προκάλεσαν.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση-Σύνθεση κειμένου-Σκηνοθεσία: Μόνα Κιτσοπούλου
Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκος Καλαϊτζίδης
Μουσική Επιμέλεια: Μόνα Κιτσοπούλου
Χορογραφίες-Κίνηση: Γιάννης Μαργαρώνης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γκασνάκης, Κώστας Ταρπατζής, Πάνος Δεληνικόπουλος, Μίκα Στεφανάκη, Τζένη Κοτοπούλου, Μαρία Χριστοφίδου, Ελένη Καραμεσίνη, Δήμητρα Τσενεσίδου.
Χορός: Ελένη Συμεωνίδου, Φωτεινή Κουρνέτα, Μαρία Σεμερτζίδου, Εύη Κουταλιανού, Ειρήνη Τζουρέλη, Στέλα Καπετάνιου και όλος ο θίασος.
Η παράσταση είναι ενταγμένη στη δράση «Ευριπίδεια 2011-2014» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013.   Ηπαράσταση θα δοθεί την Παρασκευή 9/11 ώρα 20:30 στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κάηκαν τριάντα (30)

τόννοι βάμβακος

 

altΠαρανάλωμα του πυρός έγινε σήμερα (07/11) πρωινές ώρες από άγνωστη αιτία, αποθήκη εργοστασίου επεξεργασίας βάμβακος που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δυτικού-Αθύρων, ιδιοκτησίας 40χρονου επιχειρηματία.

Η πυρκαγιά κατέκαψε περί τους 30 τόννους βάμβακος που υπήρχαν  στο εσωτερικό της αποθήκης. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  κατάφεραν μετά από μία ώρα περίπου να σβήσουν αυτήν, η οποία όμως... πρόλαβε και προκάλεσε οικονομική ζημία στον άτυχο ιδιοκτήτη.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις