Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΑΙΑΔΗ
971 αναγνώστες
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012
00:13

                                                      
            
Συμπολίτη/συμπολίτισσα

Η Τράπεζα αίματος του δήμου Δέλτα, βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη. Παρήγορο είναι το γεγονός ότι κάθε φορά όλο και περισσότεροι  πολίτες συνειδητοποιούν την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας η οποία είναι κρίκος της αλυσίδας συνοχής, που κρατάει την κοινωνία μας ενωμένη, αλληλέγγυα και ζωντανή. Είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, γιατί το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται, μόνο χαρίζεται. 

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, που διαρκεί λίγα μόνο λεπτά! Το αίμα είναι ένα ανεκτίμητο και αναντικατάστατο αγαθό που σώζει ζωές.
Καλούμαστε λοιπόν όλοι και όλες μαζί να βοηθήσουμε και να αφιερώσουμε λίγα λεπτά από το χρόνο μας για μια προσφορά που είναι πραγματική ανεκτίμητη!

Γι' αυτό σας προσκαλούμε από τις 9.30 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι:

  • Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στα Διαβατά στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου
  • Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στη Νέα Μαγνησία στο θεατράκι του Δήμου

ΣΗΜΕΡΑ Η Συνέντευξη του Α. Στεργιάδη


Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 7:00' μ.μ. ο Απόστολος Στεργιάδης θα δώσει συνέντευξη στο TV HALKHDONA-THESS με θέμα "Πολιτισμός στο Δήμο".


Οι ερωτήσεις θα επεκταθούν σε: 
α) Πολιτιστικοί σύλλογοι και ο σύγχρονος ρόλος τους.
β) Εθελοντισμός και εθελοντικές οργανώσεις.
γ) Ο ρόλος του Δήμου και η αρωγή της πολιτείας.


   Εξαιρετική η προσπάθεια του "Ελεύθερου Βήματος", του blog takalanta.blogspot.gr με δημοσιογράφους τους κκ Θεοδοσιάδη Χρήστου και Τσακίρη Σάκη, για την δημιουργίαιντερνετικής τηλεόρασης στο Δήμο μας, φιλοξενούν συνεντεύξεις από πολιτικούς και ανθρώπους με ενδιαφέροντα σε θέματα πολιτιστικά, αγροτικά, αθλητικά κ.α.
Είναι αρχή μια σπουδαίας δουλειάς που θα βοηθήσει στην ενημέρωση των Δημοτών μας.
 
   Τις συνεντεύξεις μπορείτε να τις παρακολουθείτε απευθείας (live) και να επεμβαίνετε με ερωτήσεις ή τοποθετήσεις στο τηλ. 23910 21333 ή να τις παρακολουθείτε μαγνητοσκοπημένες 24 ώρες το 24ωρο στο:

 

 

Σόκ… και Δέος !

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 
 

Σε διαθεσιμότητα τίθενται αυτοδικαίως από χθες, 13 Νοεμβρίου, με τη δημοσίευση του Μνημονίου ΙΙΙ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ. 
 
Κι αυτό ανεξαρτήτως του πότε θα υπογραφούν τελικά οι διαπιστωτικές πράξεις, μία διαδικασία που, έτσι κι αλλιώς, θα έχει ολοκληρωθεί εντός των δέκα προσεχών ημερών.
 
Η παραπάνω απόφαση προβλέπεται στην εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την οποία καλούνται όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των ρυθμίσεων του Μνημονίου ΙΙΙ.
 
Η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων θα διαρκέσει ένα έτος με την καταβολή του 75% του μισθού τους και στην περίπτωση που δεν μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, θα απολύονται.
 
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης τονίζει σε δήλωσή του ότι απομακρύνονται άμεσα από τις θέσεις τους και μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν παραπεμφθεί στο ακροατήριο για σοβαρά ποινικά ή πειθαρχικά αδικήματα.
 
Για τη διαθεσιμότητα αυτή καθαυτή αναφέρει: «Έχουν ληφθεί όλες οι πρόνοιες ώστε οι μετακινήσεις να είναι όσο γίνεται πιο ταχείες, με αντικειμενικά κριτήρια, μακριά από πιέσεις ή ρουσφετολογικές μεταχειρίσεις».
 
ΑΝ μη τι άλλο στην κυβέρνηση διαθέτουν χιούμορ. Μαύρο χιούμορ βεβαίως, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, αλλά όσοι σπούδασαν επικοινωνία, πρέπει να υποκλιθούν στους κυβερνώντες.
 
Υπενθυμίζεται πως αρχικά, ονόμασαν «Ξένιος Ζευς» τις εκκαθαριστικές – και γνωστές για τη... φιλοξενία τους - επιχειρήσεις κατά αλλοδαπών. 
 
Μετά ονόμασαν «Αριάδνη» το πρόγραμμα... ενίσχυσης της γραφειοκρατίας μέσω συμβολαιογραφικών πράξεων για κάθε οικογενειακή μεταβολή.
 
Τώρα πώς λέτε να ονομάσουν τις απολύσεις των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δημόσιο; Το ονομάζουν «Διαθεσιμότητα – ένταξη υπαλλήλων στο Πρόγραμμα Κινητικότητας». 
 
Όταν δηλαδή το άσπρο, βαφτίζεται μαύρο. «Μην κινηθεί κανείς, μη κιν..., γιατί εκινήθεις;»...

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις