Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ... ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (μόνο από τόν σκηνοθέτη)
1141 αναγνώστες
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012
00:33

 

 
***νέα πορεία πλέον στον δήμο Χαλκηδόνος ξεκινά.Ο πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνος Π.Δαικούδης «έδωσε» επιτέλους την παραίτηση του τηρώντας την σχετική συμφωνία που υπήρχε με τον Ι.Μπίκο.Στίς 20 Νοεμβρίου ξεκαθάρισε το όλο θέμα ενώ η όλη «μπουγάδα» έπρεπε να τελειώσει αρχές «τουλάχιστον» Νοεμβρίου.

***Κούρασε και μάλιστα πολύ τους δημότες ΔΥΟ χρόνια η όλη κατάσταση.Η ταινία του Φίνος Φίλμ «κάτι κουρασμένα παλικάρια» πάει γάντι στην όλη υπόθεση,κουράστηκαν οι δημότες και μάλιστα «ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΝ» με την εναλλαγή της εξουσίας.

***Ας μη ξεκινήσω με κακία ,αλλά απλώς θα επισημάνω στον ΝΕΟ μας πλέον δήμαρχο να προσέξει ένα και μοναδικό πράγμα στην αρχή της θητείας του : να φροντίσει να λύσει τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.Με πλήρη έλεγχο στα δημοτικά διαμερίσματα να είναι κοντά στον δημότη όταν πάει να εξυπηρετηθεί σε οτιδήποτε θέμα ,με πρώτο κριτήριο την ορθή συμπεριφορά των αρμοδίων δημοτικών υπαλλήλων.
 
***Δεν είναι ΘΕΟΣ ο δήμαρχος να λύνει όλα τα προβλήματα των δημοτών ,αλλά με σωστό τρόπο και σωστή οργανωτική δομή σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ,μπορεί να δώσει το στίγμα ενός ανθρώπου που προσπαθεί ,που νοιάζεται ,που διοικεί ανεπηρέαστα για το καλό όλων.
 
***Μεγάλη προσοχή θέλει ΠΟΙΟΥΣ ο Ι.Μπίκος θάχει δίπλα του,και τι «αύρα» θα βγάζουν προς τους πολίτες οι συνεργάτες του (θέμα που απέτυχε παταγωδώς ο πρώην δήμαρχος Π.Δαικούδης ,προδόθηκε θεωρώ από ορισμένους που επέλεξε).

***Περιμένω να δω λοιπόν από τον νέο δήμαρχο δράση,δυναμισμό,μαχητικότητα και ένα ΝΕΟ μοντέλο τεχνοκρατικής διοίκησης στον δήμο μας που τόσο ανάγκη το έχει.

***σε μουσική ταβέρνα μαθαίνω έχει εξελιχθεί το καφέ-μπουγάτσα «γκοντίνος».Μέχρι πρωίας έπεφταν «ζεμπεκιές» και οι χαρτοπετσέτες πήγαιναν σύννεφο.Η θεία του απέναντι έκανε τον σταυρό της ,και ο χορός κρατούσε μέχρι τα ξημερώματα.Καλά τώρα που φεύγει ο «δήμαρχος» άρχισαν οι χοροί????

***έχει παραιτηθεί από τον ΠΑΟΚουφαλίων ο προπονητής του κος Αριστάθης.Τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα οδήγησαν τον έμπειρο τεχνικό στον γνωστό δρόμο των προπονητών που η μοίρα πάντα τους επιφυλάσσει.
 
***Η διοίκηση είναι σε ανεύρεση έμπειρου τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα του ΠΑΟΚουφαλίων στην επίτευξη των στόχων της.Μαθαίνω ένα δυνατό ΟΝΟΜΑ που θα βοηθήσει και τους πιτσιρικάδες της ομάδος.Πάντως μέχρι τέλους του μήνα θα κάθεται στον πάγκο ο νέος προπονητής ο οποίος αγωνίστηκε και σε πολύ γνωστή ομάδα Α Εθνικής!!!.

***η επιδότηση πετρελαίου είναι φέτος ΜΕΧΡΙ 1800 λίτρα το νοικοκυριό επί 0,28 λεπτά το λίτρο,για σπίτια μέχρι 120 τ.μ.

***Στο δυαδίκτιο δίνεις τα ΠΡΩΤΑ εννέα νούμερα του ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής,και με αυτό τον τρόπο παίρνεις τα λεφτά σου πίσω,αφού δώσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία σου.

***Πάντως για 120 τμ. σπίτι η επιδότηση θα φτάσει μέχρι 504 ευρώ.

***μεγάλη επιτυχία είχε το σωματείο εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε «Ο ΑΞΙΟΣ» στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

***Ο πρόεδρος του Ε.Δελιονιάτης και ο Β.Ζωγραφίδης εξελέγησαν στο 11 μελές συμβούλιο της Δ.Α.Κ.Ε,και ο Κ.Σαραφίδης μαζί με την Ε.Γκιζδιμίδου στο Γενικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

*** σε τραπέζι στην ταβέρνα «Δέδας» στην Χαλκηδόνα βρέθηκαν ο Π.Δαικούδης,Α.Μανάκης,Σ.Μπαλτατζής, και Χ.Θεοδοσιάδης.Ο τελευταίος μαθαίνω δεν τρώει τα βράδια ,μόνο κόκα –κόλα πίνει.Καλά ρε πρόεδρε της Χαλκηδόνος Σ.Μπαλταζή έπρεπε να γράψει σχόλιο ο σκηνοθέτης για να «αγαπηθείς» με τον πρώην δήμαρχο Π.Δαικούδη!!!!.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΤΗ
22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ

Συνέντευξη 

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

  ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗΣ

 
 
ΤΗΝ  Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 7:00' μ.μ. ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗΣ θα δώσει συνέντευξη στο TV HALKHDONA-THESS 
 
Τις συνεντεύξεις μπορείτε να τις παρακολουθείτε απευθείας (live) και να επεμβαίνετε με ερωτήσεις ή τοποθετήσεις στο τηλ. 23910 21333 ή να τις παρακολουθείτε μαγνητοσκοπημένες 24 ώρες το 24ωρο στο

 
 
 

Εκπομπή "Πολιτιστική Ζωή"

 

Επιτυχείς η πρώτη εκπομπή του Απόστολου Στεργιάδη «Πολιτιστική Ζωή» σε συνεργασία με την XALKHDONA-THESSTV. Η εκπομπή προβάλετε στο Internet κάθε Τρίτη στις 7:00’ μ.μ. με καλεσμένο κάθε εβδομάδα και έναν εκπρόσωπο Πολιτιστικού φορέα του Δήμου μας ή μιας Εθελοντικής οργάνωσης, για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη των δράσεων των φορέων που εκπροσωπούν. Το τηλέφωνο της εκπομπής για τις ερωτήσεις των τηλεθεατών ή online τοποθετήσεις είναι  23910 21333.
 
   Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μεσημβρίας κος Λευτέρης Μαργαρίτης, που τον μοναδικό και πολύ ενδιαφέρον τρόπο του, ανέπτυξε την δράση του πολύ δραστήριου Συλλόγου που εκπροσωπεί.
   Όλες της συνεντεύξεις – εκπομπές του XALKHDONA-THESS TV μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και μαγνητοσκοπημένα στην παρακάτω διεύθυνση:
 
   Την επόμενη Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 καλεσμένη στην εκπομπή θα είναι η πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας κα. Μπαλασκάκη Ντίνα.
   Ο Σύλλογος της Χαλκηδόνας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους με πλούσιο πολιτιστικό έργο, με ένα εκπληκτικό θεατρικό τμήμα που κάθε χρόνο ανεβάζει και ένα θεατρικό έργο αντάξιο επαγγελματικών θεατρικών σκηνών. Κορυφαία ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου το μοναδικό καρναβάλι με τις γιαουρτομαχίες που γίνεται κάθε τελευταία Κυριακή της αποκριάς, καθώς και το πρωτότυπο "Μαραθώνιο Παραμυθιού" που επι τρία 24ωρα συνεχόμενα απαγγέλλονται παραμύθια για τους μικρούς και τους μεγαλύτερους φίλους.
 
Συνέντευξη της προέδρου του ΔΣ του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας κας Μπαλασκάκη Ντίνας την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στις 7:00’ μ.μ. στην XALKHDONA-THESS TV με τον Απόστολο Στεργιάδη.

 
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις