Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης διακόπτει τα δρομολόγια - Το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Ακαδημίας των Πολιτών στη Νάουσα
981 αναγνώστες
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012
00:11


O Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο «Ακαδημία των Πολιτών», αρχίζει τη λειτουργία Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Νάουσα.
 Η πρωτοβουλία εντάσσεται στις δράσεις για τη δια βίου κατάρτιση των πολιτών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Η λειτουργία του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου περιλαμβάνει σειρά εβδομαδιαίων διαλέξεων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Εστίας Μουσών» και απευθύνονται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικού, μορφωτικού επιπέδου. Η διάρκεια φοίτησης είναι τετραετής και οργανώνεται σε δύο εξάμηνα (Οκτώβριος-Φεβρουάριος, Φεβρουάριος-Ιούνιος). Τα αντικείμενα τα οποία διδάσκουν Πανεπιστημιακοί και Ειδικοί Επιστήμονες, αφορούν τους κλάδους της Ψυχολογίας-Συμβουλευτικής, Ιατρικής, Ιστορίας, Κοινωνιολογίας, ενώ κάθε χρόνο το πρόγραμμα αξιολογείται και εμπλουτίζεται με νέες θεματικές ενότητες.
Το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες Ψυχολογία για το πρώτο εξάμηνο και Συμβουλευτική για το δεύτερο εξάμηνο. Τα μαθήματα είναι ακαδημαϊκού επιπέδου και διανθίζονται από παράλληλα σεμινάρια, όπως τεχνικές διαπραγμάτευσης, δεξιότητες ηγεσίας, καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος, ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.
Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή του.
Για ενδιαφερόμενους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι αλλά και φοιτητές η εγγραφή ανέρχεται στα 40 ευρώ ετησίως. Τα έσοδα χρησιμοποιούνται από την Ακαδημία των Πολιτών για την κάλυψη των εξόδων των καθηγητών και τη λειτουργία-ίδρυση Ακαδημιών. Επισημαίνεται ότι Ανοικτά Λαϊκά Πανεπιστήμια λειτουργούν σε 45 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στα προγράμματα συμμετέχουν πάνω από 7.000 σπουδαστές.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα μία (1) διάλεξη τρίωρης διάρκειας, η οποία θα γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Εστίας Μουσών» κάθε Δευτέρα τις ώρες από 18:00 έως 21:00
Οι εγγραφές στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Νάουσας έχουν αρχίσει και γίνονται στην «Εστία Μουσών» τις μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 18:00-20:00 (Πληροφορίες: υπεύθυνη κ. Ελένη Ταγάρα, τηλ. 23320 24234 και κιν. 6981980164) και στην Γραμματεία της Ακαδημίας 22510 54730 και 6970069007
 
 
 
****************************************************************************

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης διακόπτει

τα δρομολόγια στο νομό

ktel_thesΤην επ’ αόριστον διακοπή των δρομολογίων στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω έλλειψης χρημάτων που συνεπάγεται την αδυναμία προμήθειας καυσίμων, ανακοίνωσε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Η διακοπή δρομολογίων αφορά στις γραμμές Θεσσαλονίκη - Ασπροβάλτα, Λαγκαδάς - Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη -Ζαγκλιβέρι, Λαγκαδάς - Σοχός - Αρέθουσα, Λαγκαδάς - Όσσα - Βερτίσκος. Από την Παρασκευή (22/11) και μέχρι την Κυριακή θα εκτελεστούν 10 συνολικά δρομολόγια για όλες τις γραμμές. Τα μαθητικά δρομολόγια και αυτά στη γραμμή Αθηνών, θα εκτελούνται κανονικά.

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τονίζει ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των υπηρεσιών που παρείχε βάσει συμβάσεων στο κράτος, οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει ότι ανέλαβε την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου στο πρώην επαρχείο Λαγκαδά, με δικές της δαπάνες, αλλά αστικό εισιτήριο. Μείωσε επίσης τα κόμιστρα στους πρώην δήμους Καλλινδοίων, Ρεντίνας, Αγ. Γεωργίου και Μαδύτου, Απολλωνίας κατά 50%, ενώ αντίστοιχα αύξησε τα δρομολόγια στην αστική ζώνη και στην υπεραστική. Ως αντάλλαγμα συμφωνήθηκε η σταθερή χρηματική αποζημίωση από τον ΟΑΣΘ, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, η οποία δεν καλύπτει το κόστος, καθώς από την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, αυξήθηκε κατά 82% η τιμή του πετρελαίου. Επιπλέον, ο ΟΑΣΘ, λόγω της δικής του ελλιπούς χρηματοδότησης, αδυνατεί να καταβάλλει έγκαιρα τις δόσεις Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα την οικονομική ασφυξία του ΚΤΕΛ.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΚΕΔΚΕ «Συνκοινωνία», το οποίο εκτελέστηκε χωρίς κόμιστρο, επτά πρώην δήμοι του νομού Θεσσαλονίκης, οφείλουν το ποσό των 321.000 ευρώ, το οποίο αν και έχει τιμολογηθεί εντός του 2009, δεν έχει καταβληθεί ακόμη. Το ΚΤΕΛ απέδωσε ήδη Φ.Π.Α. και φόρο εισοδήματος για το παραπάνω ποσό.
 Τέλος, για τη μεταφορά των μαθητών το ΚΤΕΛ έχει «λαμβάνειν» το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου.

 

*********************************************************************************

***********************************************************

 

Ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο από πρατήριο υγρών καυσίμων

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξήλωσαν χρηματοκιβώτιο από πρατήριο 
υγρών καυσίμων στην Χαλάστρα
Περιείχε 12.700 ευρώ

 

Χρηματοκιβώτιο που περιείχε 12.700 ευρώ άρπαξαν τα ξημερώματα άγνωστοι από κατάστημα υγρών καυσίμων κοντά στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοινώθηκε, οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα, που εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε, σπάζοντας τη τζαμαρία, κι αφού «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το «φόρτωσαν» σε όχημα με το οποίο εξαφανίστηκαν.

 

*****************************************************************************

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ...!

ΜΕ ΤΟΝ :
ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ

«TV HALKHDONA-THESS »  

Συνέντευξη 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑΚΗ

 
 
ΤΗΝ  Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 7:00' μ.μ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  θα δώσει συνέντευξη στο TV HALKHDONA-THESS 

Τις συνεντεύξεις μπορείτε να τις παρακολουθείτε απευθείας (live) και να επεμβαίνετε με ερωτήσεις ή τοποθετήσεις στο τηλ. 23910 21333 ή να τις παρακολουθείτε μαγνητοσκοπημένες 24 ώρες το 24ωρο στο
 TV HALKHDONA-THESS

*************************************************************************************************

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις