Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 29 / 11 ΣΤΗΝ “XALKHDONA THESS”ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ .....
892 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012
00:08

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ
 ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
19.00 μ.μ. ΖΩΝΤΑΝΑ 
ΣΤΗΝ XALKHDONA THESS

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ...


   Ο συνδημότης μας κ. Δημήτρης Βασιλιάδης (Λυκειάρχης του γεν. Λυκείου Κουφαλίων) ζήτησε και έκανε χρήση του 10λέπτου του δημότη όπου είχαμε μια εκτενή και επιστημονικά τεκμηριωμένη αναφορά για την ποιότητα του πόσιμου νερού και για τις πρόσφατες μετρήσεις που βρέθηκε εξασθενές χρώμιο σε γεώτρηση στον Άγιο Αθανάσιο. Η μέτρηση που βρέθηκε πριν 6 μήνες περίπου ήταν 50 – 54 μg/l(χιλιοστά του γραμαρίου ανά λίτρο) θεωρήθηκε εκτός ορίων και η ΔΕYΑΧ σταμάτησε την λειτουργία της. Σύμφωνα με την δήλωση του κ. Αλεκάκη (Αντιπρόεδρος ΔΕYΑΧ) η εν λόγω γεώτρηση τώρα λειτουργεί και τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε εξασθενές χρώμιο είναι 9μg/l όπου και θεωρείται εντός φυσιολογικών ορίων. (Αυτό προκάλεσε την αποδοκιμασία των Δημοτών που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση του ΔΣ). Ο κ. Βασιλιάδης ανέφερε πως τα όρια ΔΕΝ πρέπει να ξεπερνούν τα 2μg/l και κάθε ποσότητα περεταίρω θεωρείται επικίνδυνη για την Δημόσια υγεία, ζήτησε επίσης ένα ειδικό ΔΣ με μοναδικό θέμα την ποιότητα του πόσιμου νερού και να έχουν μια καλλίτερη ενημέρωση οι Δημότες.           
Δημότες Χαλκηδόνος
 
ΘΕΜΑ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ......
 
ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ 
 ΓΕΓΟΝΟΤΑ… live stream 24 ΩΡΕΣ
 ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 19.00 μ.μ. 
ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ… 
 
ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
 ΟΤΙ ΘΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ …!

 

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική 

Αγορά στον Αξιό


Ο Σύλλογος Γυναικών της Δημοτικής Ενότητας Αξιού του Δήμου Δέλτα προσκαλεί όλους τους Θεσσαλονικείς να συμμετέχουν στην 9η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Αγορά… 
που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012, στο Φυσικοθεραπευτήριο Κυμίνων στην πλατεία από τις 10.00 έως και τις 20.00.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

…ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ…

ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»

 

 
 
Από αναγνώστη μας πήραμε την ποιο κάτω επιστολή…
 
Κύριε Διευθυντά

 

Η κατάσταση κάθε χρόνο χειροτερεύει στον οικισμό του Δενδροποτάμου, οι γύφτοι και οι ναρκωμανείς πλέον έχουν φύγει έκτος ορίων. 21 χρονών πλέον έχω ζήσει τον φόβο και την ανασφάλεια μέσα στον οικισμό καθώς και την αδιαφορία της αστυνομίας καθημερινώς. Έχεις ζήσει τα παιδικά σου χρόνια, την εφηβία και πλέον σαν νέος φοβάσαι να βγεις έξω από το σπίτι σου. Πριν κάποια χρόνια, με αυτόπτη μάρτυρα έμενα και κάποιων άλλων ατόμων, επιτέθηκε κάποιος ναρκωμανής σε φίλο μου χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. ΔΕΝ τον κοροϊδέψα?ε, ΔΕΝ τον πειράξαμε απλά περάσαμε από δίπλα του, αυτό έγινε στην περιοχή των γηπέδων μπάσκετ(ας εξαιρέσω τον ελλιπή φωτισμό) με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε προς τα που να στραφούμε και η μόνη διαφυγή ήταν να τρέξουμε μακριά. Μόλις νυχτώνει στην περιοχή των γηπέδων ακόμα και τώρα υπάρχουν ναρκωμανείς και γύφτοι που σε παρενοχλούν ή δεν σου επιτρέπουν να περάσεις. Όλη η Αγίου Νεκταρίου περίπου εώς και την εκκλήσια είναι φόβος και τρόμος μόλις πέσει ο ήλιος. Υπάρχουν ερείπια που βρίσκουν καταφύγιο οι ναρκώμανεις ωστέ να πάρουν την δόση τους και συγκεντρώνονται έξω απο αυτά κατά δεκάδες. Η ανύπαρκτη πλέον αστυνομία·  ε συγγνώμη, υπαρκτή μόνο για εμάς για να μας κάνουνε έλεγχο για ναρκωτικά ενώ κάθε μέρα κυκλοφοράμε στις γειτονιές και οι έμποροι ναρκωτικών να δίνουν και να παίρνουν μπροστά στα μάτια μας, οι ανταλλαγές ναρκωτικών με τα "βαποράκια" να είναι πλέον πολύ συνηθισμένο θέαμα, δεν δίνει πλέον καμία σημασία σε αυτά τα συνηθή γεγονότα και απλά περιφέρεται στους δρόμους του Δενδροποτάμου. Συλλαμβάνουν κανένα τοξικομανή που και που αλλά στα σπίτια των εμπόρων δεν πάνε ποτέ αφού ξέρουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους. Πριν μερικούς μήνες στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου (περιοχή Κ.Α.Π.Η) συγκεντρωνόταν τα βράδια παρέες τσιγγάνων/γύφτων καταναλώνοντας αλκοόλ και βάζοντας δυνατά μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας μέχρι και τα ξημερώματα. Οι συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις των κατοίκων δεν ήταν πιθανόν επαρκής για να καταφέρνουν να τους θέσουν εντός ορίων μέχρι που η κατάσταση ξέφευγε καθημερινώς. Οι συγκεντρώσεις γίναν καθημερινά "πάρτυ", τα πάρτυ διαφωνίες μεταξύ τους, μέχρι που έγινε και απειλή για τους κατοίκους κοντά στο Κ.Α.Π.Η .  Φωτιά στους κάδους, γυάλινα μπουκάλια και αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών που τα πετούσαν στις αυλές των κατοίκων και οι λεκτικές απειλές προς τους κατοίκους ενώ αυτοί απλά προσπαθούσαν να βρούνε το δίκιο τους. Επίσης πριν κάποιες μέρες μικρά γυφτάκια περίπου στην ηλικία των 10-12 χρονών αντιδρούσαν ανεξέλεγκτα πετώντας πέτρες, ελιές και αυγά στις αυλές και στα τζάμια κατοίκων επανειλημμένα χωρίς καμία αντίληψη του τι κάνανε. Δεν υπάρχει κάποιος γονέας να σταματήσει αυτά τα παιδιά; Το Α.Τ Δενδροποτάμου συνεχίζει να "κάνει τα τυφλά μάτια" ακόμα και όταν μέρα μεσημέρι οι ναρκωμανείς κάνουν ανενόχλητοι χρήση ναρκωτικών μπροστά σε παιδιά μικρής ηλικίας που παίζουνε στη γειτονιά. Σύριγγες πεταμένες στα δεξιά και αριστερά του δρόμου χωρίς καμία επιφύλαξη.
Πλέον ο Δενδροπόταμος έχει γίνει το γκέτο της Θεσσαλονίκης, ακόμα και η συγκοινωνία το βράδυ είναι δύσκολη γιατί αν ζητήσεις από κάποιον οδήγο ταξί να σε μεταφέρει το πιο πιθανό είναι να το αρνηθεί.
 
 
  
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Π. Κ.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις