Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ... ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (μόνο από τόν σκηνοθέτη)
959 αναγνώστες
Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012
00:23

  

***Τις παραιτήσεις πρέπει να θέσουν όλοι οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των νομικών προσώπων για να διευκολύνουν το έργο του νέου δημάρχου Ι.Μπίκου.(ακούτε κάτι «βαριά αυτιά»)!!!,που σφυρίζουν αδιάφορα.

***εντελώς ΑΠΟΜΑΚΡΑ ήταν στο χορό της Γ λυκείου Κουφαλίων ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου από την «ομάδα» του πρώην δημάρχου Π.Δαικούδη .Σχολιάσθηκε πολύ αρνητικά η κίνηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ,ο οποίος έχοντας δίπλα του (ως άτυπο σύμβουλο) τον τελευταίο καιρό το πρώην «δεξί» χέρι του πρώην δημάρχου, Α.Σφέτσο ,πέφτει από «φάουλ» σε «φάουλ». Σύμβουλοι του συνδυασμού ΤΟΥ,  αναφέρουν τα παραπάνω με μεγάλη απογοήτευση .Δίκαια λοιπόν τον κράζει η «Σαλώμη» πολλές φορές ότι για τα «λεφτά τα κάνεις όλα» όπως λέει και το «άσμα».

Τώρα που τα «φώτα τις εξουσίας έσβησαν από Π.Δαικούδη μεριά» ,δεν τον χρειαζόμαστε άλλο κύριε ΠΡΌΕΔΡΕ????. Ρωτά ο σκηνοθέτης.

***γραφεία ακόμη ψάχνει και «χώρους» (από αρχές της εβδομάδος) μαθαίνω για την τοποθέτηση στο δημαρχείο ο πρώην δημάρχος Π.Δαικούδη.Ολος ο προγραμματισμός έπρεπε να είχε γίνει είδη εδώ και ένα μήνα!!! Δίκαια κάποιος δημοτικός υπάλληλος του δημαρχείου από «ΣΥΡΙΖΑ» μεριά μου είπε:

«Καλά πώς θέλαμε θα οργανώσει τον δήμο όταν δεν έχει οργανωθεί ακόμη ο ίδιος???».

*** αίσθηση προκάλεσε η αναφορά ΜΟΥ στον χορό της Γ λυκείου και στον «ισόβιο πρόεδρο» του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Κουφαλίων,για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου της 1 Δεκεμβρίου.

Η αναφορά ΤΟΥ σε ένα και μοναδικό άτομο ότι «έδωσε λεφτά» και ενίσχυσε την εκδρομή της Γ λυκείου , εξόργισε πολλούς και ειδικά αυτούς που πραγματικά βοήθησαν οικονομικά από την τσέπη τους τα παιδιά που αποφοιτούν φέτος.

Στις νέες εκλογές έμαθα θα έχει αντίπαλο για την θέση του προέδρου τον κ.Χατσίδη, «άσποντο» φίλο του τα τελευταία χρόνια.

Πάντως ακόμη και σήμερα δέχομαι τηλεφωνήματα από φίλους που διαρκώς μου καταθέτουν «στοιχεία» για όσα πραγματικά συνέβησαν εκείνη την βραδιά.

Κουίζ!!!!ποιο δημόσιο πρόσωπο ήταν έξω από το κέντρο και «πάγωνε» κατά την διάρκεια της λαχειοφόρου αγοράς ώστε να μην μπει στον «κόπο» και αγοράσει λαχνούς???.Βρέ αυτή η «Σαλώμη» πολλές αλήθειες λέει τελευταία.

Στον μοναδικό άνθρωπο που αξίζουν συγχαρητήρια για τον κόπο που έβαλε για την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης είναι ΜΟΝΟ η κ.Κική Λαγγούρα.

***πρέπει να δοθεί εντολή στην τεχνική υπηρεσία του δήμου μας να επιβλέπει τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του δημαρχείου και του πάρκου για το «χωριό των θαυμάτων» που ετοιμάζεται στα Κουφάλια.

Κάτι φορτηγά πάνω στα κράσπεδα και στο πράσινο μου είπαν οι δημότες βλέπουν ,ο χώρος γεμίζει σκουπίδια και διάφορα «ευτράπελα» συμβαίνουν.

Καλός είναι ο έλεγχος για να ΜΗ υπάρχουν μετέπειτα «αντιδράσεις».

Πάντως στον άνθρωπο που είναι συνεχώς εκεί και αξίζουν συγχαρητήρια είναι ο Λ.Τζήκας ,η ψυχή της όλης εκδήλωσης.

***στις Βρυξέλλες ήταν την προηγούμενη εβδομάδα ο Χρήστος Μουλάς πρόεδρος του ΤΟΕΒ Κουφαλίων μαζί με τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Νίκο Μισσιούδη.Καλεσμένοι του ευρωβουλευτή κου Παπαστάμκου για αγροτικά θέματα μαζί με αλλά περίπου 30 άτομα σχετικά των αγροτικών θεμάτων ,γνώρισαν το Ευρωκοινοβούλιο και τα «πέριξ» των Βρυξελλών.Τώρα ποιος πήρε την «ταυτότητα» του Ν.Μισσιούδη εκεί ??? παραμένει ένας γρίφος που μόνο ο σκηνοθέτης ξέρει.

Και εις «ανώτερα» εύχεται η στήλη στους δύο παραπάνω συνδικαλιστές αγρότες.

***πολύ μυστικότητα είχε η πρώτη συνάντηση του Μηνά Μηντζαρίδη στο Πρόχωμα με ομάδα «ξεκινήματος» του νέου συνδυασμού που ετοιμάζεται.

Ορισμένοι πήγαν «μυστικά» και απορώ πως αύριο ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ στον συνδυασμό??? ή μήπως πήγαν εκεί για να «αγοράσουν»???.Οι πληροφορίες μου μιλάν για 30 άτομα τα γνωρίζω ένα-ένα αλλά δεν έφτασε ακόμη ο καιρός για αποκαλύψεις.Δέν μου άρεσε προσωπικά το «ξεκίνημα» της νέας κίνησης.Αυτή η μυστικοπάθεια για να μην «καούν» μερικοί ,μόνο «δόλο» δείχνει.Καλά μας λέει ο φιλόσοφος: «όταν δεν αποκαλύπτεσαι στην κοινωνία ,η κοινωνία από μόνη της σε βάζει στο περιθώριο».

***μπαίνει δυνατά πλέον ο Γ.Παπαβασιλείου στα «κοινά» του δήμου μας .Τώρα για ποιο λόγο αποφάσισε αυτή την χρονική περίοδο να «φουλάρει τις μηχανές του» θα το αποκαλύψουμε σε μερικές μέρες!!!.

***μόνο θετικά είναι τα σχόλια για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚουφαλίων Παναγιώτη Σιδηρόπουλο.Θέματα τακτικής είναι καθημερινά στην ημερήσια διάταξη του,και ο βασικός τομέας της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών.Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

Ο....σκηνοθέτης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις