Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...! ( μόνο απο τον σκηνοθέτη )
921 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012
00:27

Όπως σας είχα υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα θα μπω δυναμικά στην "καρδία" πλέον των γεγονότων ,και σήμερα θα μιλήσουμε για τούς Π.Τζανή και Ι.Τσουκνιδά.
Η εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα» μαζί με τον «σκηνοθέτη» μπαίνουν δυνατά πλέον στο "παρασκήνιο" των γεγονότων... που αποτελεί και ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...
Δεν έχουμε προσωπικά ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Ο κόσμος πρέπει να ξέρει την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ αυτήν. Όταν κάποιοι θέλουν να είναι δημόσια πρόσωπα θα μάθουν να δέχονται ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ και την κριτική!!!!
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΡΟΛΟΣ 
ΤΟΥ Π.ΤΖΑΝΗ ΠΛΕΟΝ???
Ο αγαπητός Παναγιώτης ηγείται πλέον μια ευρύτερης ομάδος απο το κέντρο και την αριστερά.Το άψογο στιλ και η μεγάλη του ικανότητα στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης δείχνουν πλέον έναν έμπειρο καθ όλα πολιτικό ,που η επί πολλά χρόνια ενασχόληση του με τα τοπικά θέματα τον καθιστούν νούμερο ένα και από πλευράς γνώσεων ,αλλά και από πλευράς διεκδικήσεων.
 
Ο "Αντί "Μ.Μιντσιούδη η άποψη μου είναι ότι αρχηγός αυτής της παράταξης θα είναι ο Π.Τζανής.
Δεν είναι τυχαίο ότι στο τελευταίο συμβούλιο ως δήμαρχος ο Π.Δαικούδης ,τον κάλεσε στις επόμενες εκλογές να είναι μαζί του!!!!.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Ι.Μπίκος επαίνεσε προχθές στο συμβούλιο και τις γνώσεις του ,αλλά και τις «ορθές» παρεμβάσεις του σε θέματα του δήμου!!!
Τώρα οι πληροφορίες που έχω είναι ότι οι επαφές του συνεχίζονται καθημερινά με συγκεκριμένα άτομα ,αλλά έχει κοντά του και μεγάλη ομάδα «σοσιαλιστική» που τον βλέπει ως αυριανό ηγέτη της.
Ας μη παραγνωρίσουμε αλώστε ότι έχει πλάι του και τον γιατρό Σ.Κόμαρη που το στηρίζει «δυνατά».
 
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ Ι.ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ???.

Ο φίλος μου Γιάννης Τσουκνιδάς δεν λείπει από κανένα δημοτικό συμβούλιο πλέον.
Έχει πλευρίσει σύμφωνα με πληροφορίες που έχω το 80% του συνδυασμού του Α.Αραμπατζή και περιμένει!!!.
Εάν ο πρώην δήμαρχος ΑΓ.Αθανασίου "φύγει ΠΡΟΣ την ΜΟΝΙΜΗ θέση" που τον περιμένει τότε μεγάλο κομμάτι του συνδυασμού θα πάει προς Ι.Τσουκνιδά.
Με αρχηγό αυτού του κομματιού μηχανισμού τον Κ.Νικολαίδη από το Πρόχωμα ,θα συνθέσει το πάζλ των υποψηφίων ατόμων....
Ήσυχα και ατάραχα χωρίς να βιάζεται ο Ι.Τσουκνιδάς ,δημιουργεί επαφές στα 17 χωριά του δήμου με την «μαγιά» που έχει ως πρώην δήμαρχος ,αλλά και ως κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας...
Φυσικά όλοι θα θέλουν «συνεργασία» και με τον δήμαρχο Ι.Μπίκο που στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ εκλογές θα είναι ο «βασικός» παίκτης των εξελίξεων...
Ιδωμεν... 
 
Αντάμωσαν οι Κουδουνοφόροι,
τα Μπαμπούγερα και οι Αράπηδες 
 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
 ΝΕΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ
 
 
 
Για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία το ΄΄Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας΄΄ και ως θέμα είχαν τα δρώμενα του 12ημέρου, σε ξέφρενους ρυθμούς κεφιού με άφθονο κρασί και τσίπουρο Μεσημβρίας.
Αντάμωσαν οι Κουδουνοφόροι, τα Μπαμπούγερα και οι Αράπηδες από τις περιοχές της Δράμας και του Προφήτη, με τα Ρογκάτσια της Ημαθίας, την Καμήλα των Γιαννιτσών και όλοι μαζί στο τέλος χόρεψαν γύρω από τις αναμμένες κλαδαριές.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσημβρίας κ. Λευτέρης Μαργαρίτης μαζί με το νέο Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπίκο άνοιξαν το πρώτο βαρέλι με κρασί της φετινής περιόδου.
Στην υγεία μας λοιπόν 
και Χρόνια Πολλά...


 
Μετεγκατάσταση Διεθνούς
 Έκθεσης Θεσσαλονίκης
Δηλώσεις Δήμαρχου Δέλτα κ. Γεωργίου Γλώσση
 
Με  αφορμή τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ κ. Τζíκα, σύμφωνα με τις οποίες προτείνει να μην μετεγκατασταθεí η ΔΕΘ στην Σίνδο, αλλά προκρίνει την ανάπλαση του υφιστάμενου εκθεσιακού χώρου ,ο Δήμαρχος Δέλτα  κ. Γεώργιος Γλώσσης δήλωσε:
«Η μετεγκατάσταση της  ΔΕΘ στην Σίνδο έχει συνδεθεί άμεσα με την οικονομική ,κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της Δυτικής Θεσσαλονίκης και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας διαβούλευσης, που κατέληξε σε απόφαση το Σεπτέμβριο του 2009.
Η επίκληση του κ. Τζíκα να επικρατήσει η λογική τι σημαίνει? Ότι οι εξαγγελίες και οι δεσμεύσεις  7 κυβερνήσεων ,4 πρωθυπουργών ,πλήθους υπουργών, βουλευτών  και φορέων για την υλοποίηση αυτής της απόφασης,  είναι παράλογες?
Δεν υπάρχουν περιθώρια για την καθυστέρηση υλοποίησης ενός τόσο σημαντικού έργου. Η επανεξέταση της μετεγκατάστασης  της ΔΕΘ μπορεί κατά την άποψη μας να ακυρώσει το όλο έργο, με  καταστρεπτικές συνέπειες όχι μόνο για τη Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά για όλη την Περιφέρεια .
Σήμερα παρά ποτέ ,ο εθνικός μας εκθεσιακός  φορέας ,χρειάζεται ένα νέο αναπτυξιακό ξεκίνημα με το βλέμμα στο λιμάνι ,το σιδηρόδρομο, στην ΠΑΘΕ και στην Εγνατία Οδό.
Ας κατανοήσουμε ότι η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σíνδο δεν επιδέχεται καμιάς τροποποίησης .
Αν επιχειρηθεί  κάτι τέτοιο  θα συναντήσει τη συνολική αντίδραση τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και τον θεσμικών φορέων της Περιφέρειας   Θεσσαλονίκης .»

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις