Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Δύσκολα τα πράγματα για τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους το 2013
832 αναγνώστες
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012
12:41


 
Για να ασχοληθεί κανείς με την τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει κάποιος να έχει την τρέλα και την διάθεση προσφοράς, όπως και αν ακούγεται αυτό το τελευταίο. Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον δήμαρχο  αφού θα πρέπει να αλλάξει τους αντιδημάρχους του και τους προέδρους των οργανισμών.
Είναι ένας ανασχηματισμός δύσκολος αφού πλέον λόγω της οικονομικής κρίσης οι αντιμισθίες είναι μειωμένες σαν ποσόν αλλά και σαν αριθμός προσώπων. Σύμφωνα με τον Καλλικράτη οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι  προβλέπονται να είναι τρεις και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα ποιος θα μετακινηθεί; 
Αξίζει ο κόπος για 900 ευρώ το μήνα, σύμφωνα με αντιδήμαρχο  να παίζετε το κεφάλι σου καθημερινά και να κρέμεται πάνω σου ο πέλεκυς της δικαιοσύνης; (Όσο να πεις κάποιοι θα δεχτούν να κάνουν τον αντιδήμαρχο και τσάμπα… δεν είναι λίγος και ο τίτλος!!!).
Η Μέδουσσα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα καταθέσει την αποψή της ποιά ονόματα παίζουν για αντιδημαρχίες και για πρόεδρο Δ.Σ  καθώς και ποιοι θα αναλάβουν έμμισθες θέσεις στον Δήμο.
Αξίζει να σας πω οτι τα ονόματα θα προκαλέσουν έκπληξη και θα διαφέρουν κατά πολύ απο αυτά που ανέφερε ο Διευθυντης του ΕΛΕΥΘΕΡΟ  ΒΗΜΑ κ Σάκη Τσακίρη.
Μεχρι τότε καλά να περνάτε και εύχομαι το 2013 να ειναι δημιουργικό και ευτυχισμένο για ολο τον κόσμο.
 
Η ΜΕΔΟΥΣΣΑ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού