Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


A.Τζιτζικώστας, I.Αποστολίδης και Δ. Ψωμιάδης για την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας
630 αναγνώστες
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013
02:50

 

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε επισήμως ο περιφερειακός σύμβουλος Θεοχάρης Ι.Αποστολίδης (αν και τα "φαβορί" παραμένουν οι κ.Ψωμιάδης και Τζιτζικώστας). Αντίθετα την υποψηφιότητά του απέσυρε ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος Τσαμασλής, δηλώνοντας ότι συντάσσεται στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ετσι, στην αυριανή μυστική ψηφοφορία που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην παράταξη της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου, με...την οποία είχε εκλεγεί ο έκπτωτος - μετά και την οριστική του καταδίκη για παράβαση καθήκοντος - Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιοι είναι ο αδελφός του, Διονύσης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο κ. Αποστολίδης. 
Εν όψει της ψηφοφορίας μαίνεται η κόντρα για το ποιος εκ των υποψηφίων έχει το «χρίσμα» της Λ. Συγγρού. 
Σχολιάζοντας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο κ. Τζιτζικώστας φέρεται να έχει τη στήριξη της Ν.Δ., ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέφερε τα εξής: «Είναι σαφές πως η παράταξη της οποίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς μου εμπιστεύτηκε πριν μερικούς μήνες τον προεκλογικό αγώνα εν λευκώ στη Μακεδονία και τη Θράκη, απέχει από τις διεργασίες για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας». 
Από την πλευρά του, όμως, ο κ. Τσαμασλής στη δήλωση με την οποία γνωστοποιεί την απόσυρση της υποψηφιότητάς του υπέρ του κ. Τζιτζικώστα, σημειώνει με νόημα ότι στην απόφασή του αυτή «σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας αποτελεί την ξεκάθαρη επιλογή του κόμματος που υπηρετώ για περισσότερα από 32 χρόνια».
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις