Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κ.Μ. Ο ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ
974 αναγνώστες
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013
15:39

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ 
«ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ»   
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
 
 

 

 
«Νέα πρόσωπα, αλλαγή πορείας, έξοδος από το τέλμα και την ανυποληψία», το ηχηρό μήνυμα του δημάρχου Γιάννη Μπίκου

 

 
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

 
Την ανάγκη για σαρωτικές αλλαγές στους αντιδημάρχους Χαλκηδόνας έθεσε ευθέως ο δήμαρχος  στην  συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, σε σύσκεψη που διεξήχθη σήμερα στο δημαρχιακό κατάστημα στα Κουφάλια

( απουσίαζαν ΒΛΑΙΚΟΥΔΗΣ – ΜΑΝΑΚΗΣ – ΜΩΙΣΙΔΗΣ – ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ….!!!!!!!!!!!)

Στη σύσκεψη, όπου η συζήτηση έγινε σε υψηλούς τόνους και ..... φορτισμένη ατμόσφαιρα, δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης διατύπωσαν το αίτημά τους για αλλαγές στους αντιδημάρχους και ορισμό σε αυτές τις θέσεις νέων προσώπων, που πρακτικά και σημειολογικά θα σηματοδοτούν την αλλαγή πορείας που έχει ανάγκη ο Δήμος Χαλκηδόνας για την έξοδό του από το τέλμα στο οποίο έχει βυθιστεί δύο χρόνια και την ανυποληψία που έχει περιέλθει…

Bάσει του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου η θητεία αντιδημάρχων και είναι διετής και συνεπώς λήγει...στο τέλος του 2012. Τα νέα σχήματα αναμένεται να ανακοινωθούν ώς τις 6 Ιανουαρίου,( ΑΥΡΙΟ )  ημέρα κατά την οποία θα γίνουν και οι καθιερωμένες δημαιρεσίες για την εκλογή των νέων προεδρείων σε δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

Στο μέχρι στιγμής σχεδιασμό του δημάρχου Χαλκηδόνας Γιαννη Μπικου  φαίνεται να επικρατούν τα εξής σενάρια, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχει το  «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»:

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Φαίνεται ότι ο Κώστας Χούλιας  θα είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών  
 Ο Ανδρέας Κορώνας  είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων 
Ο Λάζαρος Τζήκας την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού 
Η Κατερίνα Κοκκίνου Αντιδήμαρχος Υγείας Παιδείας 
και Η κύρια Γιαλοψού την Αντιδημαρχία Καθαριότητας
ΕΚΛΕΙΣΕ... ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 
ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Για τη θέση της προεδρίας νέος πρόεδρος θα είναι ο κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται σημαντικά
ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΖΗΣΗΣ ΒΑΙΝΑΣ ( ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΡΩΝΑ ) 

               ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ( ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ  ΚΩΣΤΑ ΧΟΥΛΙΑ
 
Αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια
 
Κεντρικής Μακεδονίας-Εξελέγη
 
ο Απ. Τζιτζικώστας
 
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη και αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε :«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν.
Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας. Θα δώσουμε μάχη για τον επόμενο ενάμισυ χρόνο απέναντι στα προβλήματα και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε» κατέληξε ο 35χρονος νέος περιφερειάρχης που θα εκτίσει το υπόλοιπο της θητείας που «άφησε στη μέση» με τη παύση του ο προκάτοχος του Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και 2009). Από το 2010 είναι αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

«Δεν τελείωσα» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
«Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του», δήλωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συμπληρώνοντας όμως πως «κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας».
«Προέχει η ενότητα της παράταξης», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς για τις αιχμές που άφησε λίγο νωρίτερα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της ομιλίας του στα μέλη της παράταξης του λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή νέου Περιφερειάρχη.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού