Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ...!
846 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013
18:25

 2657

Η     ΜΕΔΟΥΣΑ

Ανεπιθύμητος για πρόεδρος του Δ.Σ. 

o Kώστας Ταξιάρχης 

 

Ανάποδα μπήκε ο καινούργιος χρόνος για τον μέχρι και σήμερα;  υποψήφιο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κώστα Ταξιάρχη. 

Η υποψηφιότητά του για την εκλογή του στις  δημαιρεσίες, συνάντησε σθεναρή αντίσταση τόσο στη συμπολίτευση όσο και στην αντιπολίτευση, συγκεντρώνοντας μόλις 16 θετικές ψήφους σε σύνολο 32 παρόντων.

Ξεκινώντας οι διαδικασίες, σε ψηφοφορία μπήκε το όνομα του κ.Κώστα Ταξιάρχη ο οποίος όμως δεν φρόντισε να εξασφαλίσει την εκλογή του που το πρώτο που έπρεπε να κάνει εκτός να εξασφαλίσει την εκλογή του απο την συμπολίτευση ηταν να πάρει ολους τους συμβούλους τηλέφωνο και να τούς ζητήσει την ψήφο τους.Η ίδια ευθύνη βαρύνει και τον δήμαρχο κ.Μπικο ο οποίος θεωρούσε σίγουρη την επιλογή του και η συμπεριφορά του έδειξε οτι είναι αλαζονική αγνοώντας την αντιπολίτευση παρά το γεγονός οτι πολύ συχνά επικαλείται την λέξη συνδιοίκηση.


Η  ψηφοφορία
Αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε ο  υποψήφιος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ή ίσως δεν το περίμενε σ' αυτήν την έκταση.

Η καταψήφιση της υποψηφιότητάς του ήταν αναμενόμενη από τους  αντιρρησίες της παράταξης, δεν ήταν ίσως αναμενόμενη η έκταση της αντίδρασης σύσσωμης σχεδόν της αντιπολίτευσης, 
Μέχρι την τρίτη ψηφοφορία, όπως προβλέπει ο Καλλικράτης, έφθασε η διαδικασία, χωρίς αποτέλεσμα.Το αποτέλεσμα της διαδικασίας έτσι όπως διαμορφώθηκε κατέδειξε δύο πράγματα: 

Πρώτον, πως στην παράταξη του Δημάρχου εξακολουθεί να υφίσταται η ομάδα που είναι αποφασισμένη να του δυσκολεύει τις όποιες κινήσεις και επιλογές του και

Δεύτερον, πως η αντιπολίτευση, ενάμιση χρόνο πριν τις επόμενες εκλογές, μπαίνοντας σε ρυθμούς προεκλογικούς, αρχίζει να δείχνει τα δόντια της για τα καλά,

Η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή από την αρχή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Κώστας Ταξιάρχης, αφού από ευθυξία και μόνο (όπως μας έδειξε στο παρελθόν ότι διαθέτει), λογικά θα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Το αποτέλεσμα ουσιαστικά τον έκρινε ως ανεπιθύμητο για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε περίπτωση που και πάλι δεν εκλεγεί πρόεδρος του Δ.Σ., θα οριστεί από την Περιφέρεια ο εκλεγμένος με τις περισσότερες ψήφους δημοτικός σύμβουλος και εν προκειμένω ο κ.Κώστας Πλαγάκος.

Σε νεα ανάρτηση θα σας πούμε γιατί ΔΕΝ πρέπει να είναι πρόεδρος ΔΕΥΧΑ ο κ.Βαινάς.

-Επίσης οι Αντιδήμαρχοι θα είναι πλήρης απασχόλησης όπως τούς θέλει ο Δήμαρχος η κάπου -κάπου θα περνάνε απο το Δημαρχείο;

Περιμένουμε να δούμε τους κατά τόπου Αντιδημάρχους για να τούς κρίνουμε καλύτερα.

Αυτά για τώρα και περισσότερα σε νέα ανάρτηση.


                                          Η   ΜΕΔΟΥΣΑ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού