Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Στο «κόκκινο» οι ζυμώσεις-4 οι υποψήφιοι για την αντιπεριφέρεια
738 αναγνώστες
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013
03:21

 

 
Με τέσσερις, προς το παρόν, υποψήφιους διεξάγεται αύριο η διαδικασία εκλογής νέου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, η θέση του οποίου έμεινε κενή μετά την εκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Υποψήφιοι είναι οι Γιώργος Τσαμασλής, πρώην αντινομάρχης, Μιχάλης Τζόλλας, πρώην πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής, Μίμης Φωτόπουλος, θεματικός αντιπεριφερειάρχης και Θεοχάρης Αποστολίδης.
Για την εκλογή του νέου αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης θα ψηφίσουν οι έξι αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων και οι σαραντατρείς Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία». Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν οι εικοσιπέντε Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Καθώς, μάλιστα, η υποψηφιότητα μπορεί να κατατεθεί ακόμη και πριν την έναρξη της διαδικασίας, δεν αποκλείεται ο αριθμός των υποψηφίων να αυξηθεί.
Στο μεταξύ, η Μητροπολιτική Επιτροπή τα μέλη της οποίας εξελέγησαν την περασμένη Δευτέρα, ανέδειξε πρόεδρο του οργάνου την Ιωάννα Τζάκη, η οποία κατά τη διαδικασία εκείνη συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων μεταξύ των υποψηφίων. Η κ. Τζάκη ήταν αντιπρόεδρος της προηγούμενης Μητροπολιτικής Επιτροπής. Αντιπρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη, από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιώργος Φεστερίδης.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις