Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Φυσικό αέριο σε σχολεία του Δήμου Δέλτα
868 αναγνώστες
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013
15:51

 

 
Συμβάσεις Σύνδεσης και Παροχής φυσικού αερίου για 20 σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου υπεγράφησαν μεταξύ  του Δήμου Δέλτα και της Εταιρείας Παροχής Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα  σημαντικότατα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.
Ήδη 5 σχολικές μονάδες θερμαίνονται με φυσικό αέριο ( 1ο  και 3ο  Δημοτικά Σχολεία Σίνδου και 1ο , 3ο και 4ο Νηπιαγωγεία Σίνδου),  ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία και για άλλα 15 σχολικά κτίρια.
Ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Γλώσσης Γεώργιος σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:
« Ο Δήμος Δέλτα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της εξοικονόμησης ενέργειας. Η αντικατάσταση του πετρελαίου από φυσικό αέριο σε σχολεία και δημόσια κτήρια του Δήμου αποτελεί   μια από τις σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλάβαμε,  με στόχο την απεξάρτηση του Δήμου από τη χρήση συμβατικών καυσίμων, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται από την Δημοτική Αρχή για αναβάθμιση των σχολικών υποδομών και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την διαμόρφωση των αυλίων χώρων, καθώς και τον γενικότερο ευπρεπισμό των σχολείων.»
Η "ΣΑΛΩΜΗ"
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις