Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Στόχος διαρρηκτών... πάλι δύο ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης- Συκεών
878 αναγνώστες
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013
00:15

 Στόχος διαρρηκτών... πάλι δύο ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης- Συκεών

Στόχος διαρρηκτών έγιναν δύο ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, εντείνοντας την ανησυχία της δημοτικής αρχής και των πολιτών για την παντελή απουσία αστυνόμευσης...στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται συγκεκριμένα για το Β΄ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης επί της οδού Διομήδη Κομνηνού 3 και το Γ΄ ΚΑΠΗ της Δ.Ε. Αγίου Παύλου στη Λεωφόρο Όχι 7.Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες μπήκαν στον ισόγειο χώρο του κυλικείου του ΚΑΠΗ, παραβιάζοντας τις κάθετες σιδεριές-μπάρες ασφαλείας στο παράθυρο. Οι δράστες δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο, αλλά προκάλεσαν σοβαρότατες υλικές ζημιές στον εσωτερικό χώρο.
Στη δεύτερη περίπτωση, άγνωστοι και πάλι δράστες αποδείχθηκαν περισσότερο… επαγγελματίες, αφού με μαεστρία παραβίασαν την κλειδωμένη εξώπορτα του ισογείου όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ χωρίς να της προκαλέσουν την παραμικρή φθορά. Μάλιστα, φεύγοντας κατάφεραν να κλειδώσουν ξανά την πόρτα! Προκάλεσαν, ωστόσο, ζημιές στην εσωτερική πόρτα που συνδέει το κυλικείο με το χώρο όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΚΑΠΗ.
Αξίζει να προστεθεί ότι ειδικά το Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης έχει πέσει θύμα διαρρηκτών πολλές φορές, ενώ μόνο από τον περασμένο Νοέμβριο έως σήμερα έχουν καταγραφεί επισήμως πέντε διαρρήξεις και απόπειρες διαρρήξεων. Επίσης, κατά το παρελθόν μετά από διαρρήξεις υπάλληλοι του ΚΑΠΗ είχαν εντοπίσει ακόμα και χρησιμοποιημένες σύριγγες προφανώς από χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

"Όσο περνά ο καιρός διαπιστώνουμε ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά την αστυνόμευση στα όρια του δήμου μας. Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μας, τις γραπτές και προφορικές διαμαρτυρίες μας, προς όλη την ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας, τα συναρμόδια υπουργεία και τους φορείς της Πολιτείας, για την επικίνδυνη αύξηση των κρουσμάτων εγκληματικότητας, η κατάσταση χειροτερεύει" επισημαίνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, και προσθέτει: "Τα Τμήματα Ασφαλείας έχουν διαλυθεί, οι διαρρήξεις, οι κλοπές, οι κάθε είδους εγκληματικές ενέργειες εναντίον των συμπολιτών μας είτε στις κατοικίες είτε στα καταστήματά τους είτε στο δρόμο, αλλά και εναντίον δημοτικών υπηρεσιών, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο που λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα, γιατί δεν ήρθαν αντιμέτωποι οι συμπολίτες μας ή εργαζόμενοι στο δήμο μας με τους κακοποιούς" αναφέρει.
 

Στο τρίγωνο Κουφάλια – Χαλκηδόνα και Γέφυρα 

οι διεργασίες για νέα παράταξη

 
 
emoticons: πρόσωπό ερώτηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ;

 

Όλο και περισσότερο «διασταυρώνονται» οι δημοσιογραφικές πληροφορίες για τις διεργασίες που γίνονται, στα πλαίσια δημιουργίας μιας νέας παράταξης, που στις εκλογές του 2014, θα διεκδικήσει τον Δήμο Χαλκηδόνος

 

 

 

Τα χαρακτηριστικά της «ομάδας» αυτής, η οποία δεν είναι εντελώς προϊόν «παρθενογένεσης» και που φιλοδοξεί να σχηματίσει παράταξη και να κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν τις εκλογές, είναι πολλά.

 

Καταρχάς φιλοδοξεί να παρουσιαστεί στο προσκήνιο, ως η παράταξη που θα εκπροσωπεί «την νέα γενιά», αφού μπροστά θα βγουν νέα σε ηλικία άτομα, που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν εμπλακεί άμεσα με τα κοινά. Βέβαια στην «κορυφή της πυραμίδας» δεν αποκλείεται να  είναι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, νέοι στην ηλικία, που δεν έκρυψαν ποτέ τις ... φιλοδοξίες τους για τον δημαρχιακό θώκο.
 

 

Όμως στην παράταξη αυτή, τον τελευταίο λόγο θα έχουν «δυνάμεις» που κινούνται στο «παρασκήνιο» και θα συνεχίσουν και στο μέλλον να παραμένουν «στο παραπέτασμα», εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα. Αυτοί θα λειτουργούν κινώντας τα νήματα και καθορίζοντας την πολιτική της «ομάδας», σε επικοινωνιακό και πολιτικό επίπεδο.
 

 

Στις δυνάμεις αυτές, ανήκουν πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει, ενώ άλλα είναι ενεργά και δραστηριοποιούνται μέσα από την σύνθεση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου και τυπικά τουλάχιστον, ανήκουν σε παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο όργανο του Δήμου και αυτοί είναι οι λεγόμενοι «στρατηγοί». Αυτοί θα αποτελέσουν τον «σκληρό πυρήνα», ο οποίος θα παραμείνει «αρραγής» τόσο αυτή την περίοδο, όσο και μετά.
 

 

Παράλληλα, η «ομάδα» αυτή έχει και ένα επιπλέον χαρακτηριστικό και αυτό είναι οι διασυνδέσεις της με πρόσωπα που βρίσκονται ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου αφού κατά το πλείστον πρόκειται για επιστήμονες και πετυχημένους στο αντικείμενο που εργάζονται.
 

 

Ειδικά, «οι κατοικούντες εις το κλεινόν άστυ», κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, είχαν στενές σχέσεις με την τοπική εξουσία και είχαν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, ιδίως με πρόσχημα «τα πολιτιστικά δρώμενα». 
 

 

Οι έτεροι μετέχοντες στην «ομάδα», είναι άτομα που δραστηριοποιούνται στα διαδικτυακά μέσα και ανήκουν στους λεγόμενους «απλούς στρατιώτες», που καθοδηγούνται από τους «λοχαγούς», δηλαδή τους γνωστούς επικεφαλείς της «κίνησης», που με την σειρά τους παίρνουν «εντολές» από την ομάδα των στρατηγών. Οι συγκεκριμένοι  θα «επιδίδονται» σε «ιντερνετικό ανταρτοπόλεμο», με διάφορα «ψευδώνυμα» και θα  κάνουν «χτυπήματα» πότε στην μια και πότε στην άλλη πλευρά και κυρίως κατά της σημερινής Δημαρχίας.
 

 

Μια ακόμη «παραφυάδα», που από καιρό εκδηλώνει την διάθεση της να εμπλακεί στα τοπικά δρώμενα, «κατοικοεδρεύει» στον Άγιο Αθανάσιο και εχει πειστεί ότι αυτή η κίνηση που γίνεται κάτι καλό θα φέρει στον Δήμο. Οι συγκεκριμένοι εχουν αναπτύξει σημαντική δράση  και είναι υποστηρικτές της προοπτικής αυτής.
 

 

Βέβαια η πορεία θα δείξει ποια θα είναι η εξέλιξη όλων αυτών των διεργασιών. Αυτό πάντως που διαφαίνεται προς το παρόν, είναι ότι δεν επιθυμούν να δοθεί δημοσιότητα στις ενέργειές τους και για καιρό θα κινούνται «στο παρασκήνιο» και θα αξιολογήσουν την στιγμή όπου θα καταστήσουν εμφανή την όλη αυτή κίνηση.

 

                                          ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗ
 
 
ΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ : 665
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού