Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Χαλκηδόνας…
870 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013
00:01

 

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες στις διεκδικήσεις τους, παρά το «πακέτο» μέτρων που ανακοίνωσε χθες βράδυ η κυβέρνηση, σε μια κίνηση για να εκτονωθεί η κατάσταση. Τουναντίον, ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας κάνει λόγο για «εμπαιγμό» και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν την Κυριακή, σε πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα.
 

Πειθαρχικά συμβούλια για τους υπαλλήλους σε ΟΤΑ

 

Πειθαρχικά συμβούλια για τους υπαλλήλους σε ΟΤΑ
Δώδεκα πειθαρχικά συμβούλια...που θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπαλλήλων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης συγκροτούνται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.Σε αυτά θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και δικαστικοί λειτουργοί και θα έχουν ως αποκλειστική αρμοδιότητα την εξέταση πειθαρχικών υποθέσεων.
Με την απόφαση δημιουργείται από ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο για την περιφέρεια Θεσσαλίας, την περιφέρεια Ηπείρου, την περιφέρεια Πελοποννήσου, την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την περιφέρεια Κρήτης και την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.Κοινό θα είναι το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, ενώ δύο Πειθαρχικά Συμβούλια συγκροτούνται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και δύο κοινά Πειθαρχικά Συμβούλια για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου.Ήδη από τον Ιανουάριο έχει συγκροτηθεί εξάλλου ένα κοινό Πειθαρχικό Συμβούλιο για το Υπουργείο Εσωτερικών, τις επτά Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας και τους φορείς που υπάγονται σ' αυτές.Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Πειθαρχικά Συμβούλια συμμετέχουν πλέον και δικαστικοί λειτουργοί, με στόχο, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, να ενισχυθούν οι αρχές της αντικειμενικότητας και της αμεροληψίας.

 
*************************************

ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ
 


 
ΜΕ ΤΟΥΣ  

ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
 
ΠΕΤΡΟ ΚΑΡΑΒΙΔΑ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 12.30 ΣΤΗΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ PRESS-TV

 

                  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
23910 21333
*************************************
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις