Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ξεκινά η ανέγερση του κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στον Εύοσμο
803 αναγνώστες
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013
00:37

 

Ξεκινά η ανέγερση του κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στον Εύοσμο
Ξεκινούν οι εργασίες ανέγερσης της πρώτης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στην δυτική Θεσσαλονίκη, με φορέα υλοποίησης το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Την ερχόμενη...Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, ο μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβας θα ευλογήσει την έναρξη των εργασιών στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.
Πρόκειται για  ένα «Έργο Ζωής» το οποίο θα καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες φροντίδας, περίθαλψης και προστασίας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. Η  Μ.Φ.Η πρόκειται να κατασκευασθεί και να λειτουργήσει με φορέα υλοποίησης το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στην εντός σχεδίου περιοχή του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 2.754,82 τ.μ. ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως.Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθη Λαφαζανίδη ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου επειδή  διαθέτει την απαιτούμενη πιστοποίηση (διαχειριστική επάρκεια) για την υλοποίηση Ευρωπαικών προγραμμάτων χρηματοδότησης θα είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου. Αυτό σημαίνει συνέχισε ο κ. Λαφαζανίδης ότι ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ανέλαβε την εξ ολοκλήρου  διαδικασία υλοποίησης της σχετικής σύμβασης  .Η Μ. Φ.Η έχει προϋπολογισμό 4.047.738,10 €, η χρηματοδότηση του θα γίνει από το  Ε.Σ.Π.Α. και θα λειτουργήσει με την συνεργασία  του Ιδρύματος Παπαγεωργίου  και της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Η μελέτη κατασκευής προβλέπει ότι  το συγκρότημα θα αποτελείται από τρία  κτίρια στα οποία περιλαμβάνονται χώροι σίτισης, διαμονής, ιατρεία, χώροι φυσικοθεραπείας, λουτρού, πλυντηρίων σιδερωτηρίων, γραφεία προσωπικού, κ.α.

ΣΙΝΔΟΣ- ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ 
Απεργούν από αύριο οι εργαζόμενοι στην Coca Cola στη Θεσσαλονίκη
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη, από σήμερα Παρασκευή...με αίτημα να μη σταματήσει η παραγωγή.Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, η μητρική εταιρεία είχε αποφασίσει να σταματήσουν οι γραμμές παραγωγής, όμως τελικά, μετά απο πολυήμερες κινητοποιήσεις, ήρθε σε συμφωνία με τους εργαζόμενους, ώστε η λειτουργία να συνεχιστεί.
Η τότε συμφωνία προέβλεπε τη μείωση των θέσεων εργασίας, μέσα από εθελούσια έξοδο στις γραμμές παραγωγής. Τώρα, οι εργαζόμενοι προχωρούν ξανά, από αύριο Παρασκευή, σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με αίτημα να μη σταματήσει η παραγωγή στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.
 

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες- Κλιμάκωση αποφάσισαν στον Πλαταμώνα

 

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες- Κλιμάκωση αποφάσισαν στον Πλαταμώνα
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε το συντονιστικό όργανο των αγροτών που συνεδρίασε στον Πλαταμώνα...ενώ την Κυριακή θα υπάρξει νέα σύσκεψη των αγροτών μαζί με τους συναδέλφους τους από το μπλόκο της Νίκαιας στη ΛάρισαΤην Κυριακή θα συνεδριάσουν οι αγρότες στη Λάρισα και ήδη έχουν απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους αγρότες από όλα τα μπλόκα της χώρας, ώστε να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και να συντονιστούν οι κινητοποιήσεις. Αντιπροσωπεία τους συναντά Σερραίους αγρότες, οι οποίοι μάλιστα έχουν προγραμματίσει συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών στο ύψος του Λευκώνα.Οι αγρότες δηλώνουνότι δεν ικανοποιούνται από τις ανακοινώσεις του υπουργού, Αθανάσιου Τσαυτάρη και ζητούν μέτρα για τη μείωση του κόστους της παραγωγής τους.
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις