Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Οικολογικό έγκλημα στον δήμο Χαλκηδόνος; Με τις ευλογίες της Δημοτικής Αρχής ετοιμάζουν λατομεία σε περιοχή ανάμεσα Χαλκηδόνα-Κουφάλια; "Μολών Λαβέ" απαντά η τοπική κοινωνία!
728 αναγνώστες
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013
00:07

 Κυριολεκτικά "μπαρούτι" μυρίζουν τα Κουφάλια του δήμου Χαλκηδόνος μετά τις πληροφορίες  οτι εταιρεία  που θέλει να εγκαταστήσει...λατομεία στην περιοχή των Κουφαλίων και συγκεκριμένα δίπλα στο κολυμβητήριο!

Οι κάτοικοι  έχουν ξεκινήσει να οργανώνονται μαζεύοντας υπογραφές, ενώ προειδοποιούν ότι δεν θα αφήσουν το χωριό τους να εξελιχθεί σε νέα Δαμάστα, με νταμάρια που σκορπίζουν σε τεράστια ακτίνα και σε πάρα πολλά άλλα χωριά, την σκόνη, τον καρκίνο, τον θάνατο της φύσης και του ανθρώπου. Καλούν την δημοτική Αρχή να σταθεί στο υψος της   και να αφήσει αυτή την όμορφη περιοχή, παρά να καταστρέψει το χωριό.
Είναι μέγα θέμα, πως και γιατί ο δήμαρχος κ Μπίκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν ήδη προχωρήσει σε ανένδοτο αγώνα κατά των λατομείων. Μεγάλο ζήτημα προκύπτει όμως και για παράγοντες του χωριού, και ιδίως για τον πρώην Δήμαρχο κ.Δαικουδη καθώς και για τους τοπικούς συμβούλους.
 
Γιατι ενω γνωρίζουν οτι η συγκεκριμένη εταιρεία εδώ και 16 χρόνια προσπαθεί να λειτουργήσει και πάντα υπάρχει αντίδραση απο όλους τους Δημάρχους το θέμα ξαναέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο;
 
Ηταν τόσο επείγον το θέμα και ενώ γνώριζαν ότι θα απουσίαζε ο πρώην Αντιδήμαρχος κ.Βλαικούδης που ήταν κάθετα αντίθετος για την επένδυση αυτή όπως θέλουν να την λένε  κάποιοι παράγοντες;
Ποια θα είναι η θέση και  των άλλων συμβούλων των Κουφαλίων;

 
Τα ΚΑΛΑΝΤΑ θα ενημερώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους αναγνώστες του, για την εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, που πάρα πολύ σύντομα θα "ακουστεί" παντού, λόγω...εκρήξεων, ελπίζουμε μόνο...κοινωνικών!
 
ΤΟΥ « ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 
 
Του «Κουτρούλη ο γάμος» έγινε για μια ακόμη φορά στο δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνας ,αφού τα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης ( παρότι ο νομοθέτης ορίζει την μια ώρα για να συζητηθούν αυτά ξεπέρασαν για ακόμη μια φορά τις δυο ώρες…!!! )
Με ανούσια θέματα όπως τα χαρακτήρισε σύσσωμη η αντιπολίτευση. Εκείνο που ξεπέρασε τα «όρια» του το δημοτικό συμβούλιο ήταν όταν κάποια  Κουμαριδου τους αμφισβήτησε χαρακτηρίζοντας τους και λέγοντας τους μεταξύ άλλων ότι «το επίπεδο του συμβουλίου δεν είναι καλό και  πρέπει να ανέβει…!!!!!!!!!!!!!!!!! »  
Αυτήν  λοιπόν ο πρόεδρος αντί να την αποβάλει την έδωσε δυο και τρεις φορές το λόγω με αποτέλεσμα να «εξοργιστούν» με την τοποθέτησης της όλο το Δ.Σ. !!!!
Το «επίμαχο» θέμα ήταν γιατί δεν αναγνώστηκε η επιστολή της και αλλά… τραγελαφικά !!!
 
Σ.Σ.
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ 
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΙΚΟΥΔΗ …!!!!!!!!!!!
 
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις