Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Στηρίζουν τους εργαζόμενους της ΑΓΝΟ οι δήμαρχοι Λαγκαδά, Βόλβης και Ωραιοκάστρου
759 αναγνώστες
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013
14:16


Με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων της Εταιρείας ΑΓΝΟ, συναντήθηκε πρωινές ώρες σήμερα ο δήμαρχος Λαγκαδά. Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον δήμαρχο για τις μέχρι σήμερα κινητοποιήσεις τους ενάντια στην υπαγωγή της εταιρείας στο Άρθρο 99...και ζήτησαν την συμπαράσταση της Διοίκησης στις μελλοντικές τους ενέργειες.Ο δήμαρχος Λαγκαδά, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τους και θέλοντας να αποτραπεί,  όπως δήλωσε, μια νέα υποβάθμιση που θα επιφέρει στην περιοχή μας η μαζική απόλυση εργαζομένων και η διακοπή λειτουργίας του εργοστασίου, διαβεβαίωσε για την στήριξη της διοίκησης σε κάθε νέο αγώνα του σωματείου.
Στο τέλος της συνάντησης και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου με τους δημάρχους Βόλβης και Ωραιοκάστρου κ.κ. Γαλαμάτη και Σαραμάντου αποφασίστηκε από κοινού, η συμβολική κατάληψη του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης σήμερα από τις 12:00 έως και τις 13:00, προκειμένου να ακουστούν με τον πλέον ηχηρό τρόπο οι δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων συνδημοτών μας. Ακολούθησε ενημέρωση του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης από τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος μετέφερε στον κ. Καράογλου την αγωνία τόσο των εργαζομένων για την επιχειρούμενη απόλυσή τους , όσο και των παραγωγών της περιοχής μας που διέθεταν τα προϊόντα τους στην Εταιρεία και  παραμένουν για μήνες απλήρωτοι.
Το επόμενο διάστημα και με πρωτοβουλία του δημάρχου Λαγκαδά, θα ακολουθήσει η μετάβαση του ίδιου με εκπροσώπους του σωματείου και παραγωγών της περιοχής μας, συνοδεία και του Θεόδωρου Κράογλου στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Αθανάσιου Τσαυτάρη και Ιωάννη Βρούτση, για τα αιτήματα των εργαζομένων

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ....

 

1.Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το καρναβάλι της Χαλκηδόνας.
Η πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας Ντίνα Μπαλασκάκη και όλο το «επιτελείο» του συλλόγου είναι άξιο επαίνου για την τόσο δημιουργική πολιτιστική τους προσπάθεια.
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 16/03 ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00 μμ με παιδικό πάρτι «μασκέ» στην κεντρική πλατεία.
Την Κυριακή 17/03 και ώρα 12.00 μμ έχουμε την παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων,
αμέσως μετά τις γιαουρτομαχίες,
η όλη εκδήλωση θα τελειώσει με το κάψιμο του καρνάβαλου το βράδυ της Κυριακής στις 20.00 μμ πάλι στην κεντρική πλατεία.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην όλη εκδήλωση, την θεωρώ δε προσωπικά δεδομένη.

2.Η Οργανωτική επιτροπή του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος ,σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσσαλονίκης στις 20 Μαρτίου και ώρα 19.30 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Χαλκηδόνας καλεί σε σύσκεψη :
Αντιδημάρχους, προέδρους Τοπικών διαμερισμάτων,διοικήσεις Πολιτιστικών,Αθλητικών Συλλόγων,την Πολιτική Προστασία,τους Μοτοσικλετιστές του Δήμου Χαλκηδόνος ,
Με θέμα:
Η δραστηριότητα των Φορέων στη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στον Δήμο μας από την Πέλλα ως την Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20/04/2013 ,και ο εθελοντισμός στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/04/2013.

3.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας, θα πραγματοποιήσει «Ανατολικορωμυλιώτικο Γλέντι» ,στο κέντρο «FOCUS» το Σάββατο 23 Μαρτίου στην περιοχή αεροδρομίου.
Παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων θα δώσουν ιδιαίτερο «τόνο» στην όλη εκδήλωση.

Σύγκληση Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

alt
Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη),  με θέμα ημερήσιας διάταξης:«Α΄ φάση της μελέτης για την «Αξιολόγηση, αναθεώρηση  και εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».
 
 
Κ.Σαραφίδης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις