Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΚΑΚΗΣ : «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ… !»
1392 αναγνώστες
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013
15:37 
Ένα δείπνο για ...30 άτομα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί φίλοι που στήριξαν την « ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ»  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΧΑ  Χαλκηδόνας Γιάννης Αλεκάκης, χθες  βράδυ σε γνωστή  ταβέρνα στον Βαθύλακο.
Με καλό και πλούσιο φαγητό αλλά και με πλούσιο …πολιτικό μενού ο οικοδεσπότης στην ολιγόλεπτοι ομιλία του άφησε σοβαρές και πολλές «ΑΙΧΜΕΣ»,ότι δεν εκφράζουν πλέον με τον τρόπο που διοικήσαν την κοινωνία αφού δεν « υλοποίησαν τίποτε από την προεκλογική μας δέσμευση  τόσο για την διοίκηση Π. Δαικούδη όσο και για την σημερινή διοίκηση Γ. Μπίκου»
 Ο οικοδεσπότης παρουσίασε μία ολόκληρη πλατφόρμα 4 σημείων, αγγίζοντας θέματα όπως η καθημερινότητα και ο τρόπος διοίκησης και έδωσε τον χαμηλότερο βαθμό στους δυο επικεφαλής της παράταξης …λέγοντας με νόημα…πως  «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ»
Δήλωσε για άλλη μια φορά οτι επειδή πιστεύει πως πρέπει να λειτουργοί  ο δήμος θα παρέχει την υποστήριξη του στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,και  με ορίζοντα ενάμιση  χρόνου περίπου που απομένει  ελπίζει να …πετύχει…τους στόχους της
Κατά τα λοιπά, ο Γιάννης Αλεκάκης  μίλησε για ανάγκη αλλαγής πολιτικής για τι όπως είπε « κάποιοι πίστεψαν σε εμάς και εμείς τους απογοητεύσαμε…»
Αυτά και πολλά άλλα ΑΙΧΜΗΡΑ σχόλια από τον οικοδεσπότη…
Αυτό που μας  έκανε εντύπωση ήταν ότι όλοι σχεδόν οι παρόντες στάθηκαν κριτικά απέναντι στα δυόμιση χρόνια της διοίκησης  ΔΑΙΚΟΥΔΗ – ΜΠΙΚΟΥ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δείπνο έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων ο υπογραφοντας Χ.ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ , και αρεκτοι φιλοι του ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΚΑΚΗ όπως ο Β. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , Μ. ΜΠΕΜΠΕΚΗΣ , Φ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ , Μ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, Σ.ΤΣΟΛΗΣ, Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ , Ε. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Σ.ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κ. ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ κ.α.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις