Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
902 αναγνώστες
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013
15:09

 

 
ΕΚΚΡΙΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο Ο.Ε.Υ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ) ,ΕΠΙ 29 ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΙ 24 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ «ΝΑΙ».
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 20.3.13 ΚΥΛΗΣΕ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.Κ.ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΕ 15 ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΡΕΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ WI-FI ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΩ «LAPTOP» ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο κ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο κ.ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.ΜΠΙΚΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ.
ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο κ.Π.ΤΖΑΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΧΟΥΛΙΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Η ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ SMS ,ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΩΣ ΔΑΠΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1800 ΕΥΡΩ.

ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Ο κ.Γ.ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ «ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ» ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ.
ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ κ.Α.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ»!!!.

ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο κ.ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ,ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ:
1.Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΛΕΝΙΤ,2.Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ,3.Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.ΜΠΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ:
«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΝΙΤ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΥΤΟΨΙΑ.Η ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ  ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ».

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ :ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 112 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΜΟΝΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΑ 92.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ κ.Α.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ,ΟΤΙ ΤΟ 45% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΝΑΨΑΝ ΛΙΓΟ !!! ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Ο.Ε.Υ .
ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Ο.Ε.Υ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ 2011!!!.ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ «ΑΜΕΣΑ».

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ (ΟΠΩΣ Ο Ο.Ε.Υ) ΜΕ 24 ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ,ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!! (ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ) ,ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.

ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.ΜΠΙΚΟΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Ο.Ε.Υ) , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
 
Κ.Σαραφίδης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού