Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25΄ΜΑΡΤΙΟΥ
734 αναγνώστες
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013
13:48

 

 
Διπλή γιορτή. Θρησκευτική και εθνική, μα πάνω απ΄όλα πανανθρώπινη και οικουμενική.Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου ως λύτρωση και εξαγνισμός από το προπατορικό αμάρτημα και η Επανάσταση του 1821 ως ανάταση και απελευθέρωση από την σκλαβιά, τον εξευτελισμό και την τυραννία.
Ο ελληνισμός στην κοσμοϊστορική του πορεία έδωσε συγκλονιστικούς αγώνες για την ελευθερία , τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη . Μέσα σ΄αυτή την πορεία την πολυδαίδαλη , την ανηφορική , την αιματοβαμμένη , με αρκετές σκοτεινές περιόδους , αλλά και δοξασμένη , εξέχουσα και περίοπτη θέση κατέχει το ηρωικό  ΄ 21 , σύμβολο για το έθνος και τους λαούς .
Σήμερα , όπως και τότε , άνομα συμφέροντα και αλλότριες δυνάμεις ,που δρουν παγκοσμίως, επιβουλεύονται τα δίκαια και τις ελευθερίες του έθνους και των λαών .
Σήμερα , οι μάχες και οι ανταγωνισμοί διεξάγονται κυρίως σε πολιτικό , διπλωματικό , οικονομικό και συχνά αφανές επίπεδο .
Οφείλουμε , λοιπόν , να είμαστε σ΄ ετοιμότητα και επαγρύπνηση , ώστε να διαφυλάξουμε την εθνική μας υπόσταση και να προστατεύσουμε τον πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα .
Σήμερα , το πατριωτικό μας καθήκον επιτάσσει ν΄αποδώσουμε τη μέγιστη τιμή και ευγνωμοσύνη στους αγωνιστές και ήρωες του ΄21 , και με σύμπνοια , ομόνοια και ομοψυχία να διασφαλίσουμε το μέλλον και την ανάπτυξη του έθνους . Το οφείλουμε στους προγόνους μας , στις σύγχρονες και στις επόμενες γενιές ,
Ας μην ακυρώσουμε κι ας μην διαψεύσουμε τις ελπίδες και τα όνειρά τους . Ας τις κάνουμε να νιώσουν αισιοδοξία και υπερηφάνεια , ώστε να ζήσουν με δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια .
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις