Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΒΓΑΛ Ο"ΑΞΙΟΣ"
883 αναγνώστες
Σάββατο, 6 Απριλίου 2013
03:39

 

                         

Την αντεργατική τακτική της εργοδοσίας της ΑΓΝΟ καταδικάζει το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων ΜΕΒΓΑΛ «Ο ΑΞΙΟΣ», σχετικά με τις απολύσεις συνδικαλιστών και εκπροσώπων του Σωματείου των εργαζομένων της,  (Γιώργου Κουσαξίδη), γραμματέα του Συνδικάτου Επισιτισμού και πρόεδρο του ΔΣ του ΑΓΝΟ.
Η εργοδοσία, προχωρώντας ένα ακόμη βήμα στα σχέδια της, επέλεξε αντί για διάλογο να υποβάλει μηνύσεις κατά των συνδικαλιστών, προκειμένου να εμποδίσει τον αγώνα, που δίνουν μαζί με άλλους εργαζόμενους, ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων .
Παράλληλα, ζητάμε από την εταιρεία ΑΓΝΟ να προχωρήσει άμεσα στην ανάκληση των έξι απολύσεων, των 119 διαθεσιμοτήτων δηλώνοντας πως θα σταθούμε στο πλευρό τους μέχρι τη τελική δικαίωση.
ΤΟ Δ.Σ.

 

«Η Οικολογική Κίνηση Ωραιοκάστρου στον Πεντάλοφο»

Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία της οικολογικής κίνησης ανέπτυξε τις απόψεις της για θέματα που άπτονται της προστασίας του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος του τόπου μας.
Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων με τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου στα ζητήματα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των πολιτών και της ανάγκης για την από κοινού προώθηση δράσεων που ως στόχο θα έχουν την ανάδειξη των περιβαλλοντικών και πολιτιστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

Τέλος, δηλώθηκε ότι, κοινός στόχος είναι η σταθερή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
 
Πληροφορίες :
Κατζούρης Ανδρέας : Tηλ. 6978-631556
Κοϊτσίδης Παναγιώτης : Tηλ. 6936-846868
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις