Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ...
784 αναγνώστες
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013
15:04
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΧΕΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΟ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ,ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΛΟΙ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ,ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ  ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ,ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Ι.ΜΠΙΚΟΣ,ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Λ.ΤΖΗΚΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ,ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ,ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ,ΚΥΝΗΓHΤΙΚΟΥΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.
 
ΟΣΟ «ΦΤΩΧΟ» ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ «ΦΛΟΓΑ» ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ,ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ».
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις