Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Πρόγραμμα εργασίας για 35.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
890 αναγνώστες
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013
13:53

 

Τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα πρακτικής εργασίας «Επιταγή Εισόδου για άνεργους νέους» που φιλοδοξεί να καλύψει 35.000 θέσεις εργασίας πανελλαδικά.

Πρόγραμμα εργασίας για 35.000 με αμοιβή
Το πρόγραμμα αφορά 6ωρη καθημερινή πρακτική άσκηση, για 5 μήνες, για νέους έως 29 ετών, κατόχους κάρτας ανεργίας. Την κάρτα ανεργίας μπορούν να την προμηθευτούν όλοι οι άνεργοι. Η αμοιβή είναι 460 ευρώ τον μήνα καθαρά για τους πτυχιούχους και 400 ευρώ καθαρά για τους μη πτυχιούχους.
 
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ 
ΔΗΜΟΥΣ, ΜΟΥΣΕΙΑ, 
ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΣΤΟ ΙΚΑ 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΖ

850 εποχικές θέσεις ανοιχτές σε 57 πόλεις

Οκτακόσιες πενήντα θέσεις εποχικού προσωπικού προσφέρονται αυτή την εβδομάδα στο ΙΚΑ, σε δήμους, σε φορείς Πολιτισμού και σε αγροτικές και κτηνιατρικές διευθύνσεις.

Εως τις 25 Απριλίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στον μεγάλο διαγωνισμό του ΙΚΑ για 400 νευρολόγους, ψυχιάτρους και καρδιολόγους στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του Ιδρύματος.
Σε 184 ανέρχονται οι κενές θέσεις σε δήμους, οι οποίες αφορούν τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό, αλλά και κοινωνικούς λειτουργούς, βρεφονηπιοκόμους και ψυχολόγους.
850 εποχικές θέσεις ανοιχτές σε 57 πόλεις
Στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα καλυφθούν 41 θέσεις φυλάκων, ενώ σε αρχαιολογικούς χώρους των Κυκλάδων οι θέσεις φτάνουν τις 54.

Τριάντα πέντε προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν αγροτικές και κτηνιατρικές διευθύνσεις 17 περιφερειών. Τέλος η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης θα καλύψει 57 εποχικές θέσεις.
 
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

1.500 νέες ετήσιες συμβάσεις στην Αττική

 
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Πωλητές και μηχανικούς ζητούν οκτώ εταιρείες

Νέους υπαλλήλους πρόκειται να προσλάβουν οι εταιρείες Alouette, Septona, Παπαδόπουλος ΑΕ, Mikel, Epsilon Net και Tasty Foods. Υπεύθυνους προβλήτας αναζητούν τα Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό του το Porto Carras.

 
144 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

340 άνεργοι για πρακτική άσκηση σε νοσοκομεία

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού