Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΤΑ: Καταργούνται άλλες 1.304 οργανικές θέσεις
725 αναγνώστες
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013
16:28

 Στην κατάργηση ακόμη 1.304 κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού σε 13 δήμους και 17 ΝΠΔΔ, προχωρά το υπουργείο Εσωτερικών, σύφμωνα με απόφαση του υπουργού, Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

ΟΤΑ: Καταργούνται άλλες 1.304 οργανικές θέσεις
Ο υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε συνολικά 30 σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων αναφορικά με την κατάργηση και διατήρηση κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού και των ΝΠΔΔ αυτών, κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1. του άρθρου 33 του Ν. 4024/2011, όπως ισχύει.

Όπως επισημαίνεται, επί των ανωτέρω 30 συνολικά αποφάσεων, το ποσοστό κατάργησης ανέρχεται στο 57%, αφού καταργούνται 1.034 κενές οργανικές θέσεις, ενώ το ποσοστό διατήρησης ανέρχεται στο 43% καθότι διατηρούνται 966 θέσεις, κατόπιν ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολόγησης.
Τα εν λόγω σχέδια αποφάσεων θα διαβιβαστούν άμεσα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για συνυπογραφή και εν συνεχεία στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, προκειμένου να προσαρμοστούν οι Οργανισμοί Εσωτερικής Υπηρεσίας των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού στις διατάξεις του άρθρου 33 του ανωτέρω νόμου.
 
«5ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κατσουρής»
 
Στις 28,29 και 30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ν.Μεσήμβρια το «5ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παναγιώτης Κατσουρής».
Η μεγάλη αυτή διοργάνωση θα φιλοξενήσει 500 και πλέον μικρούς ποδοσφαιριστές ,και ο Δήμος Χαλκηδόνος θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί πανελληνίως.
Υπενθυμίζουμε τους Δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος ότι η παρουσία τους αυτές τις 3 ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Ν.Μεσήμβριας ,θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτυχία της όλης διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Δήμου ,ο Δήμος Χαλκηδόνος  είναι χορηγός και συνεργάτης του τουρνουά.
 
Κ.Σαραφίδης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού