Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ...
721 αναγνώστες
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013
19:26

 Δημοτικό συμβούλιο είχαμε χθες βράδυ ,σε μια ήσυχη σε γενικές γραμμές συνεδρίαση,με 27 θέματα βασικά ,και 7 θέματα προ ημερήσιας διάταξης.

Σημαντικές απουσίες συμβούλων που σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως ήταν:των κ.Βλαικούδη,κ.Τζανή,κ.Οκλαλιώτη και κας Οικονομίδου.
Η αίθουσα συνεδριάσεων διαθέτει πλέον wi-fi ,είναι ένα θετικό βήμα προς την τεχνολογία,  υλοποιώντας και την υπόσχεση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ.Ταξιάρχη.
Στα σημαντικότερα τις χθεσινής βραδιάς ήταν:
 
1.Πήραν αναβολή οι απολογισμοί Α θμιας και Β θμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Χαλκηδόνος οικ.έτους 2012.
2.Εγινε δεκτή η πρόταση του πρώην Δημάρχου Α.Αθανασίου κ.Αραμπατζή για τον καθορισμό τρόπου εκτέλεσης των εργασιών «αποκομιδή απορριμμάτων», να βασίζεται πάνω σε οικονομοτεχνική μελέτη το «όλο σύστημα» αποκομιδής.
3.Βολές εξαπέλυσε ο κ.Μ.Μαυρουδής σε σύμβουλο της συμπολίτευσης (δεν τον κατονόμασε) ,που παρίσταται σε «δίκη» ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου Χαλκηδόνος!!!.
4.Αναφέρθηκε το έντονο πρόβλημα των αθίγγανων στην περιοχή Ν.Μεσήμβριας.
5.στα θετικά της χθεσινής ημέρας ήταν η επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό (λόγω προβλήματος στο πόδι) του Α.Μανάκη ,οι θετικές θέσεις και προτάσεις του , η παρουσία γενικά ως συμβούλων των Μ.Κούρα και Α.Βενέτη,
καθώς επίσης και οι τοποθετήσεις της Γιαλοψού-Ψιλιτέλη Βικτωρία αντιδήμαρχο καθαριότητας –ανακύκλωσης –πρασίνου ,σε θέματα της αρμοδιότητας της.
6.Αυτο βεβαίως που είδαμε για μία ακόμη φορά σε Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η  παρουσία των πρώην Δημάρχων Κουφαλίων Χ.Χατζηδημητρίου και Ι.Τσουκνιδά.
7.Φυσικά ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Τρίπολη την ίδια ώρα ,στέρησε με πολυπληθή ακροατήριο την αίθουσα του Δ.Σ .
8.στα αξιοσημείωτα δε της χθεσινής μέρας ήταν η συνάντηση πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου ,του Δημάρχου Ι.Μπίκου με την πολιτική επιτροπή Β Θεσσαλονίκης του κόμματος της ΔΗΜ.ΑΡ που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου.
 
Κ.Σαραφίδης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις