Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
764 αναγνώστες
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013
19:55

 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΛΒΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο Βόλβης, Δημήτρη Γαλαμάτη είχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,Απόστολος Τζιτζικώστας, στο γραφείο του στην έδρα της ΠΚΜ. Τζιτζικώστας και Γαλαμάτης κατά τη συνάντηση συμφώνησαν να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η κατασκευή τεσσάρων προβλητών για την τουριστική αξιοποίηση του παραλιμνίου μετώπου της Βόλβης, την αποπεράτωση έργων οδοποιίας και την ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Γιώργου Τσαμασλή, του Γενικού Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΠΚΜ Απόστολου Γιάντση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Βόλβης.

Για την συνάντηση με τον Δημήτρη Γαλαμάτη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είπε: «συζητήσαμε όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Βόλβης, με κυρίαρχα θέματα τις υποδομές, τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου και τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. Ειδικότερα, συμφωνήσαμε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η δημιουργία τεσσάρων προβλητών για την τουριστική αξιοποίηση του παραλιμνίου μετώπου της Βόλβης, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η αποπεράτωση έργων οδοποιΐας μέσα από τη συντήρηση, τον ηλεκτροφωτισμό και τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου, καθώς επίσης και η ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στην πορεία των έργων αποκατάστασης της γέφυρας Στανού – Μελισσουργού του Δήμου Βόλβης, όπου ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ’ Σώματος Στρατού προκειμένου να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες και η γέφυρα να δοθεί προς χρήση.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για τη στενή συνεργασία και για τις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να δοθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας. «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που για άλλη μία φορά είχα τη δυνατότητα μιας εποικοδομητικής και γόνιμης συνάντησης εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή. Συμφωνήσαμε σε έναν κοινό βηματισμό, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στην περιοχή μας και την ανάδειξη του Δήμου μας. Στο πρόσωπο του κ. Τζιτζικώστα γνωρίζω ότι έχω έναν σταθερό συμπαραστάτη και αρωγό στο δύσκολο έργο της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», τόνισε ο κ. Γαλαμάτης.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις